عروج سید الساجدین
۱۳۹۴-۰۹-۲۳
عروج سید الساجدین
سی و چهار سال پس از واقعه عاشورا در چنین روزی پارساترین انسان، امام سجاد(ع) چهارمین پیشوای شیعیان جهان، به شهادت رسید. او که زینت و جمال عبادت کنندگان و پیام رسان راستین عاشورا بود.

امام علی بن الحسین(ع) در پنجم شعبان سال 38 هجری در مدینه پا به عرصه گیتی نهاد. پدر بزرگوار ایشان امام حسین(ع) و مادر ارجمندشان شهربانو بود. امام سجاد(ع) به علت عبادت ها و سجده های زیاد در طول زندگی به القابی مانند زین العابدین، سیدالعابدین و سجاد شناخته شدند...

در رثای حضرت سیدالسّاجدین(ع)

حضرت سجاد(ع) در واقعه جانگداز کربلا حضور داشتند ولى به علت بیمارى و تب شدید که به امر خدای متعال عارض شده بود، سلامت ماندند تا وجود مقدس ایشان امتداد راه امامت باشد.
سن شریف حضرت سجاد(ع) را در روز دهم محّرم سال 61 هجرى که بنا به وصیت پدر و امر خدا و رسول خدا(ص) به امامت رسیدند، به اختلاف روایات حدود 24سال نوشته‌اند.
آن حضرت پس از عمری مجاهدت و مبارزه در راستای نشر دین و تحقق آرمان‌های عاشورا سرانجام خلیفه لعین اموى، ولید بن عبدالملک، ایشان را مسموم و به شهادت رساند...


ولادت سراسر نور امام هادی(ع) تبریک و تهنیت باد.
وجود تابناک امام هادی (ع) ، روشنی بخش جهان پر از ظلم و ستم و جهل و بی ایمانی و مایه افتخار و مباهات دوستداران اهل بیت (ع) بود. وی رسالت امامان پیش از خود را به خوبی به انجام رسانید...

فروغی از دانش بی کران امام هادی(ع)

چند حدیث منتخب از علی بن محمد الهادی علیه السلام

قالَ الا مامُ اءبو الحسن ، علىّ الهادى صلوات اللّه و سلامه علیه :

1- مَنِ اتَّقىَ اللّهَ یُتَّقى ، وَمَنْ اءطاعَ اللّهَ یُطاعُ، وَ مَنْ اءطاعَ الْخالِقَ لَمْ یُبالِ سَخَطَ الْمَخْلُوقینَ، وَمَنْ اءسْخَطَ الْخالِقَ فَقَمِنٌ اءنْ یَحِلَّ بِهِ سَخَطُ الْمَخْلُوقینَ.
ترجمه :
فرمود: کسى که تقوى الهى را رعایت نماید و مطیع احکام و مقرّرات الهى باشد، دیگران مطیع او مى شوند.
و هر شخصى که اطاعت از خالق نماید، باکى از دشمنى و عداوت انسان ها نخواهد داشت ؛ و چنانچه خداى متعال را با معصیت و نافرمانى خود به غضب درآورد، پس سزاوار است که مورد خشم و دشمنى انسان ها قرار گیرد...

کانون نشر معارف اهل‌بیت از قم
چه ویژگی سبب شده که حضرت معصومه‌ (علیهاالسلام) کانون نشر معارف اهل‌بیت از قم شوند؟
برای پاسخ به این سوال باید چند مطلب کنار هم قرار بگیرد .

1. ذاتاً تربت و سرزمین قم، سرزمینی مقدس است. حتی بعضی از روایات است که از شب معراج هم به قم اشاراتی شده است. شهر قم، شهری است که فرقه‌های باطل کمتر از جاهای دیگر در آن به وجود آمده است. امام صادق (علیه‌السلام) درباره شهر قم می‌فرماید : تربة مقدسه و اهلها منّا و نحن منهم؛ سرزمینی مقدس است و اهل و ساکنان آن از ما (اهل‌بیت) هستند و ما هم از آنها هستیم. (علامه مجلسی در بحارالانوار نقل کرده است .)

2. - اهل قم همیشه مورد ستایش بودند. چرا که از آغاز کار پیوند ولایی و ناگستنی با خاندان پیغمبر داشتند و به این خاندان بسیار علاقه داشتند .

از فرازی از زیارتشان می‌شود استفاده کرد که: "فانّ لک عندالله شائاً من ‌الشان."

که برای این جمله معنی که به نظرم می‌رسد را بیان می‌کنم که یعنی: برای تو شانی از شوون ولایت الله است. رتبه‌ای از ولایت خدا. یعنی تو کارهای خدایی می‌کنی. تو به اذن خدای تبارک و تعالی خرق عادت می‌کنی.

3. بالاتر از دو مطلب فوق این مسئله، از عظمت و جلالت و نورانیت و معنویت شخص حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها‌) است. که از یک سو دختر حضرت موسی بن جعفر(علیهماالسلام) و از سویی دیگر خواهر امام رضا (علیه‌السلام) و از یک سو عمه امامان بعدی خصوصاً امام جواد علیه‌السلام است. مقامات معنوی ایشان خیلی بالاست.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید