ویژگی های شخصیتی امام حسن عسکری (ع)
۱۳۹۴-۰۹-۲۳
ویژگی های شخصیتی امام حسن عسکری (ع)
ویژگی های شخصیتی امام علیه السلام

امام حسن عسکری علیه السلام در کلیه صفات و ویژگی های مثبت شخصیتی زبانزد عام وخاص بود. در این میان شجاعت و صلابت روحی، قوت قلب، و جرأت و شهامت، از ویژگی های شخصیتی ایشان به شمار می آید. آن بزرگوار به همه انسان ها عشق می ورزید و همواره با آنان به نیکی و احسان رفتار می کرد. بدین جهات بود که نگاهش تا اعماق جان نفوذ می کرد و چون پناهی مطمئن برای بی پناهان و امید ناامیدان بود. امام حسن عسکری علیه السلام در سختی ها یاور شیعیان بود و در عبور از گذرگاه های سخت و پرپیچ وخم، هم چون چراغی روشنگر راه.

نمودار خلوص و پاکی

امام حسن عسکری علیه السلام سرچشمه ایمان و جلوه ای از نور الهی بود. در سیمای تابناکش نور عشق و ایمان خانه داشت و در رازونیاز شبانه اش با پروردگار خلوص و پاکی موج می زد. پیشوای یازدهم ما به عبادت، تهجد، و نماز شب بسیار اهمیت می داد، به طوری که هیچ گاه آن را ترک نمی کرد. همین که پاسی از شب می گذشت از خواب بر می خاست، وضو می گرفت، و به رازونیاز با پروردگار متعال می پرداخت...

میلاد امام حسن عسکری (ع) مبارک باد

۸ربیع الثانی

ولادت باسعادت حضرت امام حسن عسکری(ع) در سامرا(۲۳۲ ق)

شرح مناسبت:

دوران امامت امام حسن عسکری(ع) دورانی حساس و متفاوت بود. امام از جوانی تحت نظر خلفای جورِ عباسی قرار داشت تا جایى که از پانزده سالگی و در زمان حیات پدر بزرگوار خویش نیز به زندان برده شد. آن امام همام، به مقتضای زمان، رسالت خویش را به انجام می‏رساند و کار امامت را به پیش می‏برد. ...

عالم بحرینی عنوان کرد؛روایت اشکهای رهبر انقلاب و دعای آیت الله سیستانی برای انقلاب بحرین

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ «حجت الاسلام عبدالله الدقاق» در مراسم دو سال مقاومت در مظلومیت مطلق که در مسجد اعظم قم برگزار شد اظهار داشت: بحرین جزیره ای کوچک و با جمعیت حدود 700 هزار نفر در خلیج فارس است که با طلوع رسالت پیامبر (ص) و گسترش دین اسلام در جزیره العرب بحرین نیز توسط مُنْذِربن نعمان که آن زمان حاکم بحرین بود بدون خونریزی مسلمان شد.

این عالم بحرینی با بیان اینکه مردم بحرین به واسطه علما و رجالی که در عصر رسول الله(ص) و نیز امیرالمومنین علی(ع) به آنجا هجرت کرده بودند، گرایش زیادی به اهل‏بیت(ع) داشتند، گفت: اهالی بحرین در طول تاریخ اسلام همواره با حکومت‌های غاصب و غیرشرعی بنی امیه درحال معارضه بوده‌اند و هیچ گاه آنها را نپذیرفته‌اند.

وی با اشاره به اینکه ساکنان بحرین را تا قرن 13 شیعیان تشکیل می‏دادند، اظهار کرد: با به قدرت رسیدن خاندان اهل تسنن آل خلیفه شروع به سرکوب شیعیان و با انتقال جمعیت اهل تسنن کشورهای دیگر به بحرین و دادن تابعیت بحرینی به آنها بافت جمعیت بحرین را تغییر دهند...

انقلاب اسلامی و نسل سوم

مقدّمه

در تاریخ هموار نسل‌ها پی درپی آمده اند و تحولات اجتماعی و تاریخی را رقم زده اند. این دگرگونی‌ها گاه رو به سوی رشد و تعالی داشته و گاه رو به افول و تباهی. بنابراین، انسان همواره در حال حرکت بوده و میان پدران و مادران از یک سو و فرزندان و جوانان از سوی دیگر فاصله و تفاوت هایی پدید آمده است.
اگر فاصله میان نسل‌های جدید از نسل‌های پیشین در نقاط ضعف و کاستی‌ها باشد، بسیار پسندیده و حتی برای اعتلای جامعه ضروری است، اما اگر این فاصله‌ها از ویژگی‌های مثبت و ارزنده صورت گیرد، بی تردید سبب زوال و افول جوامع می گردد.
امروز نسل جوانی که در دوران حکومت اسلامی زاده شده و زیسته است، به بلوغ فکری و اجتماعی رسیده و در آستانه حضور در عرصه‌های گوناگون اجتماعی است و می توان گفت: تا حدی حضور خود را تحقق بخشیده است، بدون شک در تفکّر و نگرش تفاوت‌ها و فاصله هایی با نسل گذشته ـ که در پیروزی انقلاب نقش ایفا کرد ـ دارد. در حقیقت، پرسش اصلی مسئله ای فراتر از فاصله نسل هاست.
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید