طرح جدایی دین از سیاست حربه دشمنان است/دهه فجر را باید دهه فتح نامید
به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ آیتالله العظمی نوری همدانی در جمع گروهی از فرماندهان نیروی انتظامی سراسر کشور اظهار کردند: تا پیش از ظهور اسلام مردم در جهل و ظلمت به سر میبردند اما پیامبر اکرم(ص) با دینی الهی موفق شد نور را برای آنها به ارمغان بیاورد و به تدریج با نفوذ اسلام در دلها همه قدرتهای جهان مجبور به کرنش در برابر آن شدند هرچند بیکار نیز نبودند و برای نابودی این دین آسمانی تلاش میکردند.
ایشان افزودند: 30 نامه به سران قدرتهای بزرگ یکی از ابزارهای دعوت جهانی نبی مکرم اسلام(ص) محسوب میشود و ایشان سعی فرمودند پادشاهان کشورهایی چون ایران و روم را به پذیرش حق دعوت کنند اما آنها با غرور نپذیرفتند...
بیداری اسلامی حاصل اندیشه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری
بیداری اسلامی حاصل اندیشه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری است
به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ "حجت الاسلام و المسلمین اختری" دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) - 13 بهمن ماه ـ در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه قم گفت: امام خمینی(ره) شخصیت بی نظیر و بی مانندی است که بعد از پیشوایان معصوم(ع) ما در طول قرنهای گذشته، از میان شخصیتها و علمای بزرگوار اسلام، هیچ شخصیتی این جایگاه و موقعیت را ندارد و این گام بلند و عمیقی که امام برداشت هیچ کس موفق نشد این چنین گامی بردارد.
آخرین به روز رسانی در یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۵۷
ادامه مطلب...
نهضت امام خمینی تداوم نهضت عاشورا
کسی که عاشورایی نیندیشد خدمتگزاری انقلاب عاشورایی امام خمینی نیست
مکتب انقلاب اسلامی و منطق امام خمینی، مکتب و منطق عاشورای حسینی است و کسانی که در صحت و اصالت و پیروزمندی این منطق تردید دارند و علیرغم آنهمه آیات و نشانه های آشکار، بن بست شکنی و اعجاز این منطق را نمی فهمند و پیروزی های انقلاب اسلامی را به عواملی موهوم می سپارند .
قیام عاشورا و پیامدهای آن، موثرترین و ماندگارترین رخدادی است که منشا تحولاتی بنیادین در تاریخ اسلام گردیده است. آثار و نتایج این قیام منحصر به زمان وقوع حادثه و سالهای نزدیک به آن نیست. ریخته شدن خون پاک سبط پیامبر اکرم(ص) حضرت ابا عبداللّه الحسین(ع) و اصحاب باوفایش در روز دهم محرم سال ۶۱ هجری در یکی از بی نظیرترین صحنه های دردناک تاریخ بشریت، چنان جریانی نیرومند در مسیر تحولات تاریخ جهان اسلام پدید آورد که آثار عمیق، گسترده و ماندگار و تحوّلزای آن از “روز واقعه” تاکنون ـ که بیش از ۱۳ قرن می گذرد ـ همچنان پابرجاست و نه تنها گذر زمان بر ابعاد و پیامدهای آن سایه فراموشی نیافکنده، بلکه تاثیر واقعه عاشورا بر حیات بخشی مهم و تعیین کننده از امّت اسلام دامنه ای بسیار گسترده تر از گذشته نیز یافته است .
تداوم راه انقلاب
دهه فجر،به روزهای ۱۲ تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ گفته میشود که طی آن سید روحالله خمینی بعد از تبعید پانزده ساله در دوازدهم بهمن سال ۱۳۵۷ یه ایران وارد و در نهایت با اعلام بیطرفی ارتش شاهنشاهی، سلطنت پهلوی در بیست و دوم بهمن ماه منقرض شد .
پیروزی انقلاب اسلامی در ایران تنها یک حادثه داخلی برای تغییر یک رژیم سیاسی نبود. بلکه همانگونه که بسیاری از دولتمردان آمریکائی، اسرائیلی و اروپائی در خاطرات خود از آن روزها تعبیر کردهاند، انقلاب از دیدگاه آنان زلزلهای ویرانگر برای جهان غرب بود .
گذشته از آنکه آمریکا مطلوبترین شرائط جغرافیائی، اقتصادی و نظامی را در یکی از حساسترین مناطق جهان که مرزهای طولانی با رقیب (دولت شوروی) داشت، از دست میداد امواج این انفجار بزرگ رژیمهای وابسته به غرب را در ممالک اسلامی و بلاد عربی متزلزل و بیمناک کرده بود. پیام اصلی انقلاب اسلامی ماهیتی فرهنگی داشت و مبتنی بر اندیشه دینی و ارزشهای معنوی بود. پیروزی انقلاب به معنای صدور پیام و ارزشهای آن و به حرکت در آمدن موجی از خیزشهای رهایی بخش در کشورهای اسلامی و جهان سوم بود. همزمان با ایران، رژیم وابسته به آمریکا در نیکاراگوئه نیز سرنگون شد. در افغانستان دولت شوروی ناگریز از کودتای خونین و سپس لشکرکشی و اشغال این کشور شد تا حرکت اسلامی را مهار کند.1 در عراق، کودتای صدام با همین هدف شکل گرفت. 2 مردم لبنان و فلسطین پیروزی انقلاب ایران را جشن گرفتند و جهاد خویش را در شکلی نوین و ملهم از انقلاب اسلامی آغاز کردند. جنبشهای اسلامی در مصر، تونس، الجزایر، سودان، عربستان و ترکیه احیا شدند .
جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ اِنَّ الْباطِلَ کانَ زَهُوقاً PDF چاپ نامه الکترونیک
پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۰۵:۲۱
جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ اِنَّ الْباطِلَ کانَ زَهُوقاً
با گسترش قیام مردم و خروج شاه از ایران، شاپور بختیار به عنوان تنها امید رژیم پهلوی، به عنوان نخست وزیر معرفی و باقی مانده بود.
این ایام که مصادف با اربعین امام حسین« علیه السلام» و گسترش راهپیمایی ها و اعتراضات مردمی بود، امام« قدس سره» طی پیامی، نکات تازه ای را برای هوشیاری مردم یادآور می شوند. همزمان با سایر شهرها، در تهران نیز راهپیمایی ها ادامه می یابد و فریاد الله اکبر جمعیت میلیونی لرزه بر اندام آخرین بقایای طاغوت می اندازد.
انسان های بپا خاسته و از جان گذشته با عزمی پولادین می روند تا سرنوشت مملکت خود را به دست بگیرند و همگی خواستار انحلال حکومت پهلوی و تشکیل حکومت اسلامی هستند و با شعار « استقلال، آزادی ، جمهوری اسلامی» خط مشی آینده را ترسیم می نمایند.
به دنبال گسترش قیام مردمی، امام قدس سره در پیامی عزم خود را مبنی بر بازگشت به ایران اعلام می دارد. بختیار که با حمایت امریکا و به عنوان یک چهره ی ملی قصد مهار انقلاب و خاموش کردن شعله های قیام را دارد، خود را در این امر ناتوان می یابد و می کوشد که با قانونی جلوه دادن دولت خود، قیام مردم را سرکوب نماید. مخالفت خود را با بازگشت امام قدس سره اعلام، و دستور بسته شدن فرودگاه های کشور را می دهد. در پی انتشار این دستور مردم خشمگین، به خیابان ها ریخته و با تحصن و شعارهای کوبنده دولت بختیار را مخاطب قرار می دهند. امام« قدس سره» در روز پنج شنبه پنجم بهمن که از بازگشت ایشان به ایران جلوگیری شد، ضمن مصاحبه ای فرمود:(1)