دعا بعد سوم مدیریت
مهرداد اماناللهی
تهران: کاوش قلم، ۱۳۸۸.
د771 الف 77/297
معرفی کتاب:
امروزه دعا و نیایش به ندرت در بین روشنفکران ، نخبگان و مدیران دیده می شود و اگر هم دیده شود در حالت تدافعی است. البته نمی توان گفت دعا ابزاری تخدیری و توجیهی برای مدیران شود و معنای آن نزد مدیران این باشد که تمامی فعالیت ها و کارهای مدیریتی را متوقف نمایند ،بلکه مدیران باید تدبر ،کوشش، به کارگیری انرژی و جهد خود را برای تحقق اهداف مطلوب به کار گیرند.لیکن تنها با اعتماد و اتکاء به خدای سبحان و توجه به قدرت او می توان به سر منزل مقصود رسید.چرا که هیچ حول و قوه ای برای تدبیر انسان بدون لحاظ کردن مشیت الهی و حول و قوه ی ربانی وجود ندارد.امام صادق (ع) می فرمایند.:دعا کننده بدون عمل، به تیر انداز بدون زه می ماند.
دعا باید امری جداناشدنی در زندگی انسان باشد.حتی در روایات متعدد ذکر شده که کوچکترین و ناچیزترین (از نگاه خودمان) چیزها را نیز بایستی از خداوند مطالبه نمائیم. و همواره دعا کردن را فراموش نکنیم.
اما با این همه سفارش بعضی از ما آن گاه که به قدرت ، مقام ، ثروت و یا پستی می رسیم خداوند را که صاحب نعمت است فراموش می کنیم.حضرت سلیمان هرگاه به نعمت های مادی و معنوی که خداوند به او و پیش تر به پدرش داود داده بود نظر می افکند می گفت: که این فضل و کرامت خدای من است که به من داده است تا ببیند سپاسگزاری یا ناسپاسی اش را می کنم.
تدوین متن : گردش کتاب بانوان