راه های استجابت دعا
۱۳۹۸-۰۱-۱۹
پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: سه دعا بی شک مستجاب است: دعای پدر برای فرزند، دعای مظلوم، دعای مسافر. و نیز فرمود: کسب خود را پاک و حلال بدار، که دعایت مستجاب گردد، که مرد گاهی لقمه ای را به دهن می نهد و تا چهل روز بعد دعایش مستجاب نمی گردد.

راه های استجابت دعا

پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: سه دعا بی شک مستجاب است: دعای پدر برای فرزند، دعای مظلوم، دعای مسافر.

و نیز فرمود: کسب خود را پاک و حلال بدار، که دعایت مستجاب گردد، که مرد گاهی لقمه ای را به دهن می نهد و تا چهل روز بعد دعایش مستجاب نمی گردد.

از امام پنجم (علیه السلام): آن دعا که از همه بهتر و به اجابت نزدیکتر است، دعای مؤمن است در پشت سر برادر مؤمنش.

از یحیی بن معاذ: امام پنجم (علیه السلام) به مردی فرمود این دعا را بخوان من برآوردن حاجتت را ضمانت می کنم: ((خداوندا! تو ولی نعمت منی و بر خواست من توانایی و حاجت مرا می دانی، به حق محمد و آل محمد از تو می خواهم که آن را برآوری. ))

از امام ششم (علیه السلام) دعای تو در پشت سر برادر مؤمنت روزی را برای تو فراوان می کند، و بلا را از تو می گرداند و فرشته می گوید: به قدر همین دعا نیز، برای تو خواهد بود.

و از آن حضرت (علیه السلام): از دعای مظلوم بترسید که دعای مظلوم به آسمان خواهد رفت.

و از آن حضرت (علیه السلام): هر که چهل مؤمن را پیش از خود دعا کند و بعد حاجت خود را بخواهد برآورده خواهد شد.

یکی از اصحاب حضرت صادق (علیه السلام) گوید: به آن حضرت عرض کردم که: من دو آیه در قرآن دیده ام که هر چه آن دو را می طلبم نمی یابم فرمود: چیست؟ عرضه داشتم این آیه: ((مرا بخوانید تا جوابتان دهم )) و هر چه من خدا را می خوانم جواب نمی شنوم و دعایم مستجاب نمی گردد، فرمود: گمان می کنی که خداوند خلف وعده می کند؟ گفتم: نه، فرمود: پس چه گمان می کنی؟ گفتم: نمی دانم. فرمود: پس من واقع را برایت می گویم هر که او امر الهی را اطاعت کند و بعد او را با شرایط دعا بخواند، خداوند دعایش را مستجاب نماید، پرسیدم: شرایط و جهات دعا چیست؟ فرمود: اول خدا را حمد کنی و بعد نعمت هایش را متذکر شوی و شکر آنها را به جای آری بعد بر پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم ) درود فرستی، بعد گناهانت را به یاد آری، و به آنها اقرار نمایی و از آنها استغفار کنی، اینها شرایط و جهات دعا است، بعد امام پرسید: آیه دیگر کدام است؟ گفتم این آیه: ((هر چه انفاق کنید پس انداز می شود و عوض دارد) ، من انفاق می کنم و عوض نمی بینم، فرمود: به گمانت که خدا خلف وعده می کند؟ گفتم: نه، فرمود: پس چه خیال می کنی؟ فرمود: اگر کسی از حلال، مالی به دست آرد، هیچ چیز از آن انفاق نماید، مگر آن که خداوند به او عوض دهد.

از سلمان فارسی نقل شده است، از نبی اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم): خداوند حیا می کند که دست بنده ای را که به سویش به نیاز بلند شده است خالی و نومید برگرداند.
https://hawzah.net/fa/LifeStyle/View/69760/

منبع:
https://hawzah.net/fa/LifeStyle/View/69760/
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید