منابع مطالعاتی کتابخانه‌های آستان قدس، زمینه‌ای برای باروری عرصه‌های پژوهشی
۱۳۹۸-۰۲-۱۵
منابع مطالعاتی کتابخانه‌های آستان قدس، زمینه‌ای برای باروری عرصه‌های پژوهشی

منابع مطالعاتی کتابخانه‌های آستان قدس، زمینه‌ای برای باروری عرصه‌های پژوهشی.

 

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین محسن وحید خراسانی در قم، منابع مطالعاتی کتابخانه‌های آستان قدس رضوی را زمینه‌ای برای بارورسازی عرصه‌های پژوهشی عنوان کرد.
 

 

به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین سید جلال حسینی در این سفر که به منظور دیدار با علما و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) و ایجاد همکاری‌های مشترک در زمینۀ نسخ خطی انجام شد، ضمن تشریح جایگاه کتابخانه آستان قدس رضوی این مجموعه فرهنگی را یکی از 5 کتابخانه معتبر جهان معرفی کرد.
وی در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین محسن وحید خراسانی اظهار کرد: این کتابخانه عظیم با 30 میلیون منبع مطالعاتی و 100هزار نسخه دست‌نویس نفیس از شاخص‌ترین کتابخانه‌های جهان اسلام است.
حسینی همچنین با اشاره به وجود منابع خاص و منحصربه‌فرد در گنجینه نسخ خطی و اسناد آستان قدس رضوی از ایجاد پایگاه جامع دیجیتال فهارس نسخ خطی جهان در این سازمان در آینده خبر داد.
وی با بیان اینکه این سازمان تألیفات دست‌نویس بسیاری از علمای شاخص همچون شیخ بهایی، علامه مجلسی، شیخ حرعاملی، شیخ عباس قمی و بسیاری دیگر از فضلا را با دست‌خط ایشان در اختیار دارد، از ایجاد تالاری ویژه نمایش این نفایس در موزه آستان قدس رضوی خبر داد.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسن وحید خراسانی نیز در این دیدار با تأکید بر جایگاه تأثیرگذار کتابخانه آستان قدس رضوی اظهار کرد: این کتابخانه منابع فراوانی دارد و پژوهشگران ما به تازگی با حضور در آن مرکز از 600 منبع معتبر شیعه بهره‌مند شدند.

 

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
آستان نیوز
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید