پیامدهای فردی و اجتماعی تجمل گرایی
۱۳۹۸-۰۳-۲۸

 

 

پیامدهای فردی و اجتماعی تجمل گرایی

 


پدیدآورنده: معصومه ستوده
مشخصات نشر: قم: حوزه علمیه قم، مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، مرکز نشرهاجر،1396.

297 /632 س 357 ب‎ ‎ شماره بازیابی:
‎128 ص.

 

 

 

 
معرفی کتاب:

    قرآن پژوهان خواهر حوزه های علمیه، دست امید به دامن قرآن زده اند تا راه گمراهی و تیرگی را با چراغ هدایت قرآن فروزان سازند. آنان کوشیده اند تا نمی از یم بیکران آموزه های وحیانی را فرا راه قرآن جویان قرار دهند. و موضوع های کاربردی و نوپدید را در عرصه ی قرآنی، واکاوی و بازخوانی کنند و حاصل پژوهانه ی خود را به منظور عطف توجه به قرآن برای درمان دردها، تقدیم ره پویان قرآن نمایند.(بخش برآستان قرآن، ص.12)

   از آنجایی که یکی از عوامل انحراف و سقوط اخلاقی درهر اجتماع فقر است. تعالیم اسلام و فرهنگ قرآن می خواهد انسانی بسازدکه به هم نوع خود توجه داشته باشد و خود را در برابر برادران دینی و جامعه مسئول بداند و در رفع حوائج و نیازمندی های آن تلاش کند تا علل انحراف های اخلاقی در ریشه خشکانده شود. گاهی هم نشینی با مدپرستان و تجمل دوستان، زندگی راپر خرج می کندو رفتار ناپسند مصرف گرایی و اسراف را به صورت عادت در می آورد.( پیامدهای اجتماعی تجمل گرایی، ص.96)

   از پیامدهای تجمل گرایی در جامعه پیروی ناآگاهانه و تقلید کوکورانه از دیگران و به عبارتی روشن تر چشم و هم چشمی به معنای رقابت است، آن هم رقابت منفی که موجب می گردد اشخاص در رقابت با دیگران در دام تجمل گرایی گرفتار شوند. برخی از ثروتمندان و پولداران برای این که نشان دهند از دیگران عقب نیستند و داشته های خود را به رخ دیگران بکشند،" مانورتجمل" می دهند و برای رقابت با دیگران ریخت و پاش می کنند. ( پیامدهای اجتماعی تجمل گرایی، ص.98 )

    این کتاب در دو فصل پیامدهای فردی و اجتماعی تجمل گرایی را تشریح نموده است و آثار شوم این پدیده را مورد بررسی قرار داده است.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
کتاب پیامدهای فردی و اجتماعی تجمل گرایی،ص.96 و 98
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید