دانش و دانشمند در ادبيات فارسي
۱۳۹۹-۰۸-۱۲
فرزانگان تاریخی ما، چنان که آثار آنها در این کتاب کاوش شده به صور گوناگون به دسته‌بندی و تعریف علوم مختلف و ثمرات آن علمها برای اجتماع بزرگ انسانی پرداخته‌اند، تبیین و تحلیل شده است.

دانش و دانشمند در ادبيات فارسي/ مهدي محبتي.- تهران: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، پژوهشکده مطالعات فرهنگي و اجتماعي، ‎۱۳۸۸.
فرزانگان تاریخی ما، چنان که آثار آنها در این کتاب کاوش شده به صور گوناگون به دسته‌بندی و تعریف علوم مختلف و ثمرات آن علمها برای اجتماع بزرگ انسانی پرداخته‌اند، تبیین و تحلیل شده است. علم آموزی و جستجو برای شناخت ناشناخت‌ها از جمله ویژگی‌های هر تمدن و فرهنگ دیرپا و ریشه‌دار است. کتاب حاضر بررسی برخی از متون و پژوهش‌ها را در برمی‌گیرد که در میراث تمدنی، فرهنگی ایران جای می‌گیرند و هر یک به گونه‌ای بر اهمیت و جایگاه  علم آموزی در حیات بشری تاکید دارند.
این اثر در دو بخش به مخاطب ارائه شده است، در بخش اول با عنوان مبانی تئوریک تحلیل دانش و دانشمند، در باب روش و ارزش و مسئله و موضوع کتاب به تفضیل مطالبی آورده شده و در فصل دوم کتاب با نام دانش و دانشمند در ادبیات فارسی، به ترسیم و توصیف و تحلیل علم و عالم در مهمترین آثار منظوم و منثور ادبی از آغاز ظهور ادبیات فارسی دری تا پیدایش انقلاب مشروطه پرداخته شده است.

 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.