انتشار دیوان یک عارف پس از هفت قرن
۱۳۹۵-۰۴-۰۱
عبدالرفیع حقیقت از انتشار دیوان شیخ علاءالدوله سمنانی عارف و شاعر قرن هفتم و هشتم هجری خبر داد.
این پژوهشگر که به تازگی دیوان «شیخ علاءالدوله سمنانی» را منتشر کرده است در گفت‌وگو با خبرنگار ادبیات و کتاب ایسنا، درباره این کتاب گفت: از این دیوان تنها یک نسخه در موزه پاریس وجود داشت که من این نسخه را به ایران آوردم و به تازگی آن را در انتشارت کومش به چاپ رساندم.
او افزود: شیخ علاءالدوله سمنانی شخصیتی است که تمام عارفان بعد از او به نوعی شاگردش هستند و اصلا تمام شیعیان کشمیر متاثر از این شخصیت هستند. دیوان او در 632 صفحه شامل غزل‌ها، مثنوی‌ها و رباعی‌های اوست.
حقیقت همچنین از انتشار جلد دوم کتاب «تاریخ هفت قرن مبارزه ایرانیان با امویان و عباسیان» خبر داد.
او در ادامه گفت: کتاب «چهره واقعی رضا شاه» مجوز چاپ نگرفت ولی به کتاب «مذهب تشیع» بعد از لحاظ اصلاحاتی مجوز انتشار دادند و الان هم به چاپ دوم رسیده است. بحث این کتاب این است که ایرانی‌ها مذهب تشیع را به وجود آوردند. ایرانی‌ها برای اینکه عمر به ایران حمله کرده بود و علی ابن ابیطالب (ع) با عمر مخالف بود به علی (ع) شوق و علاقه داشتند، بنابراین تشیع زاده ایرانیان است.
او افزود: تمام افراد اطراف امامان ما از جمله امام حسین (ع) و امام حسن (ع) ایرانی بودند. من در کتاب «تاریخ نهضت‌های ایرانی» هم نوشته‌ام که ایرانیان 700 سال مبارزه کردند و پس از 700 سال از زیر ستم حکومت عباسیان خود را خارج کردند. این کتاب از عید غدیر آغاز می‌شود و در قرن سیزدهم پایان می‌یابد.
به گزارش ایسنا،‌ عبدالرفیع حقیقت متولد مرداد 1313 در سمنان است و از مهم‌ترین آثار او می‌توان به «تاریخ نهضت ملی ایران در پنج جلد»،‌ «تاریخ نهضت‌های فکری ایرانیان در دو جلد»،‌ «نقش ایرانیان در تاریخ و تمدن جهان»، کتاب دوجلدی «تاریخ کامل ایران از پیشدادیان تا پهلویان»، «شهید فرهنگ ملی ایران، سهروردی» و «هفت شهر عشق» اشاره کرد.
سازندگان:
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.