جدیدترین رمان منیژه آرمین
۱۳۹۵-۱۱-۱۶
جدیدترین رمان منیژه آرمین منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، منیژه آرمین درباره این کتاب گفت: «شب و قلندر» اولین جلد این چهارگانه به شمار می‌رود که طی سال‌های اخیر منتشر شد. این کتاب، از اواخر دوره قاجار شروع می‌شود و تا دوران مشروطه را در برمی‌گیرد. جلد دوم آن نیز «شباویز» نام داشت که در فضای شروع سال‌های مشروطه تا سال 1304 می‌گذرد و جلد سوم «شانزده سال» نام دارد که از 1304 و به دوران رضاشاه اختصاص یافته است. رمان «شانزده سال» نیز به تاریخ سلطنت رضاشاه از سال 1304 تا 1320 در 400 صفحه پرداخته شده است.
این نویسنده ادامه داد: رمان «شانزده سال» داستانی و مستند است و با رمان‌های دیگر متفاوت بوده و همانند پازل است؛ یعنی برخی از بخش‌ها کاملاً مستند و برخی از بخش‌ها دنباله داستان «شب و قلندر» و «شباویز» است.
آرمین همچنین اظهار داشت: طی سال‌های اخیر به این نتیجه رسیدم که ما با بحران هویت مواجه شده‌ایم و یکی از راه‌های شناخت هویت، شناخت تاریخ است. به‌ویژه تاریخ معاصر که از اهمیت زیادی برخوردار است و به نظرم همه افراد یک ملت باید نسبت به چنین مسئله‌ای اشراف و آگاهی داشته باشند.
وی اضافه کرد: بحران هویت و اطلاع نداشتن از تاریخ معاصر بین نسل جوان بیشتر مشاهده می‌شود. ضمن اینکه این نسل به دلایل مختلف و در مقایسه با نسل‌های گذشته به آن شکلی که باید به کتابخوانی گرایش ندارند، روی این اصل تصمیم گرفتم رمانی بنویسم که صرف‌نظر از داشتن عناصر و فضای داستانی، به روایت برهه‌های حساس ایران درگذر تاریخ نیز بپردازد، بلکه نگارش این اثر شاید باعث شود تا جرقه‌ای نزد نسل جوان زده شود و به‌واسطه خواندن این کتاب به دیگر آثار مکتوب تاریخی نیز مراجعه کنند.
این نویسنده در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه برای نگارش این کتاب از چه منابع تاریخی استفاده کرده است، نیز گفت: کتاب‌های تاریخی زیادی را در این مدت مطالعه کرده‌ام و حتی از یادداشت‌ها، اسناد و عکس‌هایی که به‌نوعی روایتگر این برهه تاریخی بوده‌اند نیز به‌سادگی نگذشته‌ام و همه را مورد مطالعه قرار داده‌ام. به‌طورکلی، تمام کتاب‌هایی که با محوریت تاریخ معاصر ایران نوشته شده‌اند را در این مدت مورد واکاوی و مطالعه قرار داده‌ام.
سازندگان:
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.