دکتر رضامراد صحرایی درباره دوره دانشافزایی زبان فارسی در دانشگاه علامه طباطبایی عنوان کرد: بیش از ۶۰۰ نفر از ۴۳ کشور دنیا برای حضور در ایران درخواست ارسال کرده بودند که بیشترین تقاضا برای این دوره از کشور پاکستان و پس از آن به ترتیب از کشورهای آلمان، ترکیه، گرجستان، ارمنستان و روسیه بوده است.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) رضامراد صحرایی، با اشاره به اینکه برنامهریزی برای برگزاری این دوره دانشافزایی فارسیآموزان از ۶ ماه قبل آغاز شده، گفت: ابتدا رایزنان ایران افراد واجد شرایط را از ۴۳ کشور معرفی کردند. تعداد متقاضیان برای این دوره در ابتدا ۶۰۰ نفر بود که در مرحله نخست گزینش، ۵۲۱ نفر انتخاب و در گام بعدی حدود ۲۵۰ نفر برگزیده شدند.
وی اظهار کرد: بیشترین تقاضا از کشور پاکستان و پس از آن به ترتیب از کشورهای آلمان، ترکیه، گرجستان، ارمنستان و روسیه بوده است. تا امروز ۱۹۰ نفر از مهمانان وارد ایران شده و مابقی نیز طی روزهای آتی به این دوره میپیوندند.
عضو هیات علمی دانشگاه علامهطباطبائی افزود: برنامههای فارسیآموزان دارای دو بخش است که بخش نخست شامل برنامههای آموزشی و بخش دوم برنامههای تفریحی خواهد بود. برنامههای آموزشی از روز چهارشنبه ۱۳ مردادماه با آزمون تعیین سطح از مهارتآموزان آغاز شده است. این آزمون، آنها را در سطوح مناسب تحصیلی، تقسیمبندی خواهد کرد.
صحرایی ادامه داد: برای مهمانان رسمی این دوره، روزانه ۱۵ کلاس برگزار خواهد شد که از ساعت ۸ و ۴۵ دقیقه و بعد از صرف صبحانه در دانشگاه علامه طباطبائی آغاز میشود.
معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد سعدی در ادامه گفت: فارسیآموزان در پایان این دوره دو کارنامه خواهند داشت. کارنامه نخست در ابتدای دوره و با آزمون تعیین سطح صادر میشود و دیگری در انتهای دوره، با آزمون نهایی پایان دوره خواهد بود؛ به این ترتیب میتوان سنجش مناسبی از میزان افزایش مهارت زبان فارسی آنها بهدست آورد.
وی عنوان کرد: تلاش شده در بخش دوم برنامهها که شامل برنامههای فرهنگی و تفریحی است، تنوع بسیاری وجود داشته باشد. این برنامهها شامل بازدید از مکانهای تاریخی، طبیعی، فرهنگی، هنری، تفریحی و گردشگری در شهر تهران و دو روز سفر گردشگی تفریحی در استان اصفهان خواهد بود.