زیارت نامه؛ نسخه ای است نفیس به صورت دست نویس به خط زیبای نستعلیق در ابعاد ۸* ۲۱۴ سانتی متر. مستطیل شکل. به تاریخ ۱۲۸۶ه.ق. برای میرزا سیدعلی شیرازی کتابت و توسط ورثه مرحوم آقای ذکایی به کتابخانه وزیری اهدا شده است.
زیارت عاشورا زیارت نامه ایست برای امام حسین (ع) و دیگر شهدای کربلا در روز عاشورا. این زیارت نامه حدیث قدسی است و از امام محمد باقر (ع) نقل شده است. درباره زیارت عاشورا کتب متعددی نوشته شده است از جمله "شفاء الصدور فی شرح زیارت العاشور" از میرزا ابوالفضل تهرانی از علمای شیعه در قرن سیزده و چهارده قمری و" شرح زیارت عاشورا" از سید عزالدین حسینی زنجانی و غیره.
قدیمی ترین متنی که زیارت عاشورا در آن نقل شده است "کامل الزیارات" نوشته ابن قولویه در قرن چهارم هجری است. در این کتاب متن زیارت عاشورا از امام باقر(ع) نقل شده است.
دعای علقمه همچنین دعایی است که پس از زیارت عاشورا خوانده میشود. این دعا را صفوان بن مهران از امام صادق(ع) نقل میکند. از آنجایی که در پی حدیث زیارت عاشورا که راوی اش علقمه است آمده و به نام دعای علقمه مشهور شده است. و برخی نیز آنرا دعای بعد از زیارت عاشورا نامیده اند. این دعا را شیخ طوسی در "مصباح المجتهد" نقل کرده و محتوای آن بیان مقام و فضیلت امامان (ع) است. این دعا در "مفاتیح الجنان" بعد از زیارت عاشورا آمده است. و مشتمل بر معانی بلند و جامع حوائج دنیوی و اُخروی به خصوص تولی و تبری است.
نگارش: معصومه محمدی دشتکی.