محمدکاظم اسلامیه روزنامهنگار ایرانی که در یزد به دنیا آمد و تحصیلات قدیم و جدید را در این شهر و نیز اصفهان فرا گرفت، پدرش حاج محمد و اجداد او به عطاری مشغول بودند. او نیز به این حرفه روی آورد و بر آن شد تا داروخانه ای با بیندازد، اما شرط گشایش داروخانه داشتن مدرک داروسازی بود: راهی تهران شد و گواهی آن را از دارالفنون گرفت.
مهمترین فعالیت اسلامیه در طول عمرش انتشار هفته نامه طوفان یزد بود. امتیاز این نشریه را در ۱۳۲۸ ش به نام خود گرفت و نخستین شماره آن را در همان سال چاپ کرد، موضوع این نشریه سیاسی ، اجتماعی، ادبی ،علمی و اخلاقی و فرهنگی اعلام شده بود. صاحب امتیاز و مدیر مسئول آن همواره اسلامیه بود، ولی در دو یا سه دوره سید محمد نواب رضوی (از دبیران آموزش و پرورش یزد) و منوچهر یزدی( نماینده مجلس شورای ملی ) از سردبیران آن بودند.دفتر روزنامه طوفان یزد ابتدا در میدان خان یزد و سپس در کنار داروخانه خود اسلامیه واقع در میدان مرکزی این شهر بود . این دفتر عمدتا مرکز تجمع دبیران، فرهنگیان و جوانان علاقمند به نویسندگی بود که به تشویق اسلامیه،آثار آنان در توفان یزد چاپ میشداز نویسندگان و همکاران طوفان یزد می توان افراد زیر را نام برد: دکتر سید رضا پاک نژاد ، محمد جناب زاده استرآبادی، عبدالحسین آیتی، ناظرزاده کرمانی، منوچهر یغمایی ، افسر یغمایی، حسین علی صبور، محمد علی و محمد تقی عسکری کامران، کاظم ثابتی أشرف، رضا جهانفر
اسلامیه میکوشید توفان یزد به سبک و سیاق طوفان فرخی یزدی باشد.از این رو نام و نشان نشریه را که تصویر یک مشعل بود، به رنگ سرخ چاپ می کرد. در بیشتر شماره های روزنامه، درست در وسط بخش بالایی آن مانند طوفان فرخی یک رباعی که برگرفته از اوضاع روز بود، به رنگ سرخ درج می شد ،اسلامیه تمام کارهای نشریه خود از تحریر مقالات گرفته تو غلط گیری، توزیع و ارسال آن را خود به تنهایی انجام میداد. او در سالهای پایانی عمر خود اقدام به تاسیس چاپخانه ای کرده بود و بیشتر کارهای نشریه را به همراه اعضای خانواده اش انجام می دادند. توفان یزد تقریباً بی وقفه از ۱۳۲۸ تا ۱۳۴۹ ش به مدت ۲۱ سال در شهر یزد چاپ شد. در پاییز ۱۳۴۹ شمسی اسلامیه دچار سکته مغزی شد او را برای درمان راهی تهران کردند اما بر اثر تصادف در ۱۴ آبان ۱۳۴۹ در گذشت اسلامی را در مقبره خانوادگی در گورستان جوی هرهر یزد به خاک سپردند. پس از مرگ اسلامیه، طوفان یزد نیز پس از ۲۱ سال به خاموشی گرایید.
(یزد؛ یادگار تاریخ (جلد 2)/ حسین مسرّت. تهران : یزدا ، ۱۳۹۸. ص ۱۶۲).
نگارش: رباب دشتی( کتابدار کتابخانه وزیری).