به گزارش روابط عمومی کتابخانه و موزه وزیری یزد، وابسته به آستان قدس رضوی، هم زمان با اعیاد مبارک شعبانیه و در آستانه سالروز درگذشت حجّت الاسلام و المسلمین حاج سیدعلی محمّد وزیری یزدی (یزد 1273- یزد 1356ش) از عالمان نامور و واقف کتابخانة وزیری یزد، با حضور حضرت آیت الله ناصری، نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد کارکنان کتابخانه و موزه وزیری، کتابخانه مروج، نمایندگی آستان قدس رضوی در استان، پرسنل دفتر املاک و موقوفات، خادمیاران رضوی و جمعی از مردم و مسئولان، مراسم قرائت زیارت عاشورا به صورت محفل انس و دورهمی برسر آرامگاه این عالم ربانی و خیر نیکوکار برگزار شد.
پس از مراسم معنوی قرائت زیارت عاشورای امام حسین ( ع)، نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به سوابق حجت الاسلام وزیری و فعالیتهای اجتماعی و مذهبی ایشان، به نقش مجموعه عظیم و تاریخی کتابخانه و موزه وزیری و عنایت آستان قدس رضوی در شکوفائی و پایداری این مرکز پرداختند و خاطرنشان کردند: با وجود ظرفیت های آشکار در این مجموعه اعم از ذخائر فرهنگی، فضای تاریخی و همچنین نیروهای مجرب و متخصص باید تلاش کرد که این پتانسیل به یکی از پایگاه های شاخص و موثر حرکت ها و رویدادهای فرهنگی در استان تبدیل شود. ایشان گفتند: باید با همکاری هیئت حامیان مسجد جامع به نماز و مراسم ها رونق داده شود و کتابخانه و مسجد محل حضور جوانان, اهل قرآن و اهل فرهنگ شود. نماینده ولی فقیه خواستار آشناساختن جوانان با فضائل اهل بیت و علما شدند و گفتند: با توجه به مساعد بودن حیاط سنتی کتابخانه و داشتن سالن اجتماعات، بهتر است جلسات مذهبی و فرهنگی مانند زیارت عاشورا و نهج البلاغه را در این مکان برگزار کردد. نماینده ولی فقیه خواستار حضور مدیر کتابخانه در هیئت امنا و هیئت حامیان مسجد جامع و احیای موقوفات مسجد جامع و کتابخانه شدند.
ایشان تاکید کردند سالهای متمادی مردمان استان، اندیشمندان و محققان از این مجموعه استفاده کرده اند و تداوم و افزایش آن با مدیریت علمی مذهبی و باتجربه آقای ملک ثابت، بی شک دوره ای متفاوت و متعالی را رقم خواهد زد.
آیت الله ناصری با اشاره به تجارب و توانمندی های دکتر ملک ثابت به عنوان مدیر جوان و ارزشی و کارآمد این کتابخانه افزودند: بایستی با حمایت و تعامل سایر بخش های فرهنگی استان، گام های روبه رشدی را به زودی در عرصه فرهنگی استان با محوریت این کتابخانه شاهد باشیم. جلسات شورای فرهنگ عمومی و شورای آموزش و پرورش و حوزه در کتابخانه تشکیل شود. همایش بزرگداشت علما و روز کتاب در کتابخانه برگزار شود. جلسات قرآن و نهج البلاغه و صحیفه در کتابخانه و مسجد برگزار شود و کلاً کتابخانه محل رفت و آمدهای علمی شود.