معرفی مطبوعات ماندگار : 102سال پس از تازه بهار
دوردوم روزنامۀ تازه بهار، هشت سال بعد از تازه بهاری که ملک الشعرا چاپ کرد، به صاحب امتیازی ومدیریت محمد ملک زاده انتشار یافت. ملک زاده کوچکترین برادر ملکالشعرا بهار است. وی در۱۲۶۹ش در مشهد متولد شد.
ملک زاده دربارۀ انتشار دور دوم تازه بهار به صدرهاشمی مولف کتاب تاریخ جراید و مجلات ایران می نویسد: درسال 1298 تازه بهاربه مدیریت و سردبیری اینجانب که تا چندی مدیریت روزنامۀ نیمه رسمی ایران رادرتهران عهده داربودم درشهرمشهد انتشاریافت. نشر این روزنامه یک سال دوام آورد و سال دوم آن مصادف با کودتای حوت۱۲۹۹ گردید و روزنامه به خودی خود تعطیل شد. تازه بهاردردورۀ اخیرانتشارطرفدارجنبش اصلاحی خراسان بود و...مرکز رامانع پیشرفت و اصلاح امورخراسان می دانست و به همین جهت از طرف والی خراسان آقای قوام السلطنه دومرتبه دچارتوقیف و تعطیل گردید. ولی مدت توقیف کوتاه وانتشار آن ادامه داشت تاچنانچه اشاره شد، مصادف با حکومت کودتا وحکومت نظامی کلنل محمدتقی خان درمشهد گردید و چون نمی توانست با آزادی کامل عقاید خودرا درباب کودتا و رفتارمأمورین حکومت نظامی مشهدانتشاردهد، به اصرار مأمورین حکومت از ادامۀ آن خودداری وتعطیل گردید ومدیرآن به همین علت مورد بدگمانی حکومت واقع و مدت چهل روزبازداشت شد.بعدازاستخلاص ازحبس دیگربه ادامۀ روزنامه نگاری رغبت نکرد و به اصرار خراسانی ها خدمت فرهنگ را پذیرفت .
ملک زاده درسال 1352ش درگذشت.
بیشترین نسخه های این روزنامه در کتابخانه ملی ایران موجود است و تنها تک شماره ای از آن در کتابخانه آستان قدس نگهداری می شود.
فصلنامه،پژوهشنامه مطالعات آرشیوی
فصلنامه ای است علمی–تخصصی درحوزه اسناد مکتوب وشفاهی که قصد دارد پژوهش هایی را باتکیه براسناد موجود در آستان قدس و سایر مراکز آرشیوی منتشرکند.