Document and Press Center Managment of Astan quds Razavi

جذب 181340 نسخه نشریه توسط گروه مطبوعات آستان قدس رضوی
۱۳۹۶-۰۲-۰۹

در 9 ماهه نخست سال 1395؛
جذب 181340 نسخه نشریه توسط گروه مطبوعات آستان قدس رضوی
 
سرپرست گروه مطبوعات آستان قدس رضوی با بیان اینکه 84 درصد این منابع به‌صورت اهدایی تهیه شده است، گفت: 155 هزار و 767 نسخه نشریه از طریق اهدا و 25 هزار و 5733 نسخه نیز توسط خریداری از ناشران، مؤسسات و اشخاص به منابع این گروه افزوده شده است.
طاهره مهاجرزاده ضمن تقدیر از ناشران و مجموعه‌دارانی که با آرشیو مطبوعات این آستان مقدس همکاری دارند، ادامه داد: در حال حاضر بیش از 30 هزار و 800 عنوان نشریه شامل روزنامه، مجله، سالنامه، سالنما و...، در بیش از یک میلیون و 897 هزار نسخه در این آرشیو نگهداری می‌شود.
وی به دیجیتال‌سازی منابع آرشیو گروه مطبوعات سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با هدف حفظ نشریات و ارائه خدمات مطالعاتی به پژوهشگران اشاره کرد و افزود: در این مدت، 792 هزار و 62 صفحه(فریم) دیجیتال از منابع موجود در این آرشیو تهیه شده است.
مهاجرزاده ابراز کرد: فهرست‌نویسی سه هزار و 382 نسخه نشریه، ثبت حدود 126 هزار نسخه نشریه در کاردکس گروه مطبوعات، روزآمدسازی پایگاه نشریات ادواری در سامانه سیمرغ این سازمان در قالب 41 هزار و 39 رکورد و تهیه 71 هزار و 189 نسخه نشریه الکترونیکی به‌صورت لوح فشرده، اسکن و...، از دیگر اقدامات این گروه در 9 ماهه ابتدای سال جاری است.
وی با تذکر بر اینکه خدمات گروه مطبوعات مدیریت امور اسناد و مطبوعات آستان قدس رضوی در سه بخش «ثبت، سفارش و آماده‌سازی نشریات»، «تالارهای مطبوعات» و «کتابخانه تخصصی مطبوعات» انجام می‌شود، گفت: کارشناسان بخش ثبت، سفارش و آماده‌سازی نشریات وظیفه سفارش، فراهم‌آوری و سازماندهی نشریات این گروه را برعهده دارند و پاسخگویی و ارائه خدمات به محققان داخلی و خارجی نیز توسط کارشناسان بخش تالارهای مطبوعات صورت می‌گیرد.
سرپرست گروه مطبوعات آستان قدس رضوی از آرشیو این گروه به عنوان یکی از غنی‌ترین آرشیوهای مطبوعاتی کشور نام برد و اضافه کرد: کارشناسان این گروه با شرکت در نمایشگاه‌های مختلف و گفت‌وگو با ناشران، برای شناسایی نشریات جدید و غنی‌تر کردن منابع این گنجینه نفیس مطبوعات کشور قدم برمی‌دارند.
وی خاطرنشان کرد: کارشناسان بخش تالارهای مطبوعات مدیریت امور اسناد و مطبوعات آستان قدس رضوی، همه روزه به استثنای روزهای تعطیل رسمی، از ساعت 7 تا 19، در جوار حرم مطهر رضوی، آماده خدمات‌رسانی به اهل علم و پژوهش هستند.
لینک خبر
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید