مقام معظم رهبری :
پرداختن به زبان فارسی... جزو فرائض انقلابی ما است.جزو فرائض اسلامی ما است، یک چیز تجملاتی و تشریفاتی نیست. 25/3/1367
سیدعلی موسوی گرمارودی معتقد است ساختار و مهندسی کتاب «امین زبان و ادب پارسی» عالمانه و دارای انسجام جمع الاطرافی است. کتاب آنقدر مطالب متنوع در هفت فصل در خود به همراه داشته است که بیهیچ شائبه و مبالغه میشود آن را یک دانشنامه کوچک در موضوع زبان و ادب فارسی به شمار آورد.
این شاعر افزود: مولف کتاب در هر کجا که لازم دیده برای استناد مطالب خود، اصل شعر و یا موضوعی که مورد اشاره رهبر انقلاب اسلامی بوده را کامل و تمام بیان کرده است.
توانمندی زبان فارسی
اگر فردوسی حکیم، دلاوری ایرانیان جسور را در دل داستانهایی ستوار ریخت و از منش پارسیان غیور دفاع کرد، بدین زبان بود؛ اگر بیهقی تاریخش را به این زبان نوشت و هجویری نیز مصفای تصوف اسلامی را بدین جویبار سپرد، هم آن دلیل تواند بود و هم این برهان که از روانی واژهها و ترکیبهای پارسی در رواییگری خبر داشتند؛ و سنایی با عرفانش، نظامی با پنج گنجش، عطار و استعارههای پرندگانش، مولوی و مثنوی و دیوان کبیرش، سعدی و غزلهایش همراه با بوستان و گلستانش، حافظ اندیشههای ناب با ایهام و کنایههایش و بسیاری دیگر از جامی تا صائب و قائممقام و عشقی و بهار و رهی و حمیدی، و در این روزگار صفارزاده و محدثی و حسینی و آذریزدی و امینپور و سبزواری و قزوه و ... اگر بدین زبان گفتند و سرودند و نوشتند، بر این بنیاد دیرسال بوده است که از ساحری این زبان در انتقال مفاهیم، آهنگ نرمخو و جویباری آن، تراش خوردگی واژگانش و بسی دیگر از توانمندیهای آن، بخوبی آگاه بودهاند...............