دومين نشست خوانش متون دفاع‎مقدس با حضور استاد سعید عاکف
۱۳۹۸-۰۹-۰۴
دومين نشست خوانش متون دفاع‎مقدس با حضور استاد: سعيد عاكف نويسنده پرتيراژترين كتب در زمينه دفاع مقدس

بسم رب الشهدا و الصديقين
دومين نشست خوانش متون دفاع‎مقدس
با حضور استاد: سعيد عاكف نويسنده پرتيراژترين كتب در زمينه دفاع مقدس
خاكهاي نرم كوشك:
 كه به چاپ دويست و بيست و پنجم نيز رسيد!(ص65/ هیچ جنبنده ای توی این خونه مزاحم شما نمی شه، چون من مزاحم کسی نشدم!)(رهبر: برخی از شخصیتهای برجسته، حتی در لباس یک کارگر به میدان جنگ آمدند، عبدالحسین برونسی یک بنا بود! و چنان لیاقتی از خود نشان می دهد که حتی در محافل خبری استکبار جهانی هم  زبانزد می شود. توصیه میکنم خاکهای نرم کوشک را بخوانید)
جاي خالي خاکريز:
خاطرات زیبا و خواندنی جانباز شيميايي محمدحسين سلطاني از یادگاران ارزشمند دوران دفاع مقدس، و از شهدای زنده و جانبازان شیمیایی است. انصافاً برخی از این خاطرات، از جهت زیبایی و جذابیت معنوی، انسان را تا مرز مدهوشی و از خود بیخود شدن پیش می برد!
آقای سلطانی با این که علاوه بر مجروحیت های دیگر، جانباز شیمیایی هم هست و سال هاست که دردهای طاقت فرسای ناشی از مسمومیت هدیه تکنولوژی بشر متمدن را تحمل می کند.
مسافر ملکوت:
كتاب " مسافر ملكوت " در رابطه با خاطرات شهيد محمد ناصر ناصري ، كاردار ايران در افغانستان و از فرمانده هاي سپاه  به قلم سعيد عاكف
پشت جلد کتاب: مردان جنگ بعد از جنگ به سه دسته تقسیم می شوند، آیا دسته چهارمی هم وجود داشته است؟ دسته ای که نه به مخالفت با گذشته خود برخیزد، و نه از شدت غصه ها و مصایب دق کند؟
اين بي‌بي بزرگوار: هاجر در انتظار (‎۱)
چرا در بسیاری از خانواده ها، وجود اختلافهای کوچک و بزرگ، منجر به مصایبی مثل طلاق می شود؟ اغلب در این خانواده ها یا زن با هواهای نفسش سالار و حاکم است و یا مرد.
هاجر در انتظار، بهشت خانواده هایی را پیش روی مخاطب قرار می دهد، تا راهی ارائه دهد برای خداسالاری!
 «هاجر در انتظار» روایتی داستان گونه از شرح حال و زندگی خانوادگی شهید «حاج عباس کریمی» است که از قول همسر ایشان بازگو شده است.
کليد فتح بستان:
کتابی است حاوی ده بخش که هر یک شامل زندگینامه یکی از شهدای والامقام و شاخص استان خراسان است. که در کتاب کلید فتح بستان، گوشه ای از تابلوی پرافتخار زندگی شان به تصویر کشیده شده است.
«ابراهیم امیر عباسی»، «محمدرضا حمامی»، «علی خالو»، «محمدباقر رادمرد»، «محمدباقر صادق جوادی»، «غلامعلی عظیمی»، «محمود کاوه»، «محمدجواد مهدیان پور»، «محمدناصر ناصری» و «رجبعلی نجفی»
خاطرات این کتاب برگزیدهایی است از خاطرات هر یک از آن بزرگواران که از متون پیاده شده چندین ساعت مصاحبه برگرفته شده است.
نسيم تقدير/ خاطره محمد جواد سالاريان
 قسمتی از متن کتاب نسیم تقدیر :
....من قبلا بارها از همرزمانم شنیده بودم که هنگام شهادت یکی از حضرات معصومین(علیهم السلام) بر بالین فرد محتضر حاضر می شوند و حالا شاهد حضور مبارک یکی از آن بزرگواران بودم و از تاثیر همین حضور بود که گویی در یک مدهوشی بی انتها فرو رفتم. از هیچ کدام از آن دردهای طاقت فرسا خبری نبود. جز نورانیت و صفا، محسوسات و ادراکات دیگری نداشتم. به وضوح می دیدم که باید آماده رفتن شوم. رفتن به سوی آخرت.
محمد جواد سالاريان آزاده‏اي است از شهر مقدس مشهد كه در سال 1364 در جزيره بوارين در جريان عمليات شديدا مجروح مي‏شود و سپس به اسارت مزدوران بعثي درمي‏آيد. او خاطراتش را با نقل وداع در آخرين اعزام خود با همسر و فرزندش، آغاز مي‏كند و حال و هواي غريبش را در آن وداع بازگو مي‏كند. در ادامه درباره مقدمات عمليات سخن به ميان مي‏آورد و پس از آن جريان حضور خود را در عمليات به تصوير مي‏كشد. او بارها در آستانه شهادت قرار مي‏گيرد. او در حال احتضار با حضرت زهرا ملاقات مي‏كند اما به گفته خود تعلق او به فرزندش مانع از توفيقش مي‏شود و در ادامه چگونگي اسارت خود را توضيح مي‏دهد. او كه بخشي از كودكي خود را در كشور عراق سپري كرده است با زبان عربي آشناست و اين موضوع باعث مي‏شود كه از او به عنوان مترجم براي ارتباط با اسرا استفاده كنند. اين مسئله بسيار برايش رنج‏آور است...
رقص در دل آتش:
درمقدمۀ پ جملاتی از مولانا آمده که: « در آدمی عشقی و دردی و طلبی، و خاری و تقاضایی هست که اگر صد هزار عالم ملک او شود، نیاسـاید و آرام نیابد. آخر معشوق را « دل آرام» می گویند؛ یعنی دل به وی آرام گیرد.» عاکف با این مقدمه رمان خود را آغاز می کند که حکایت از کشمکش و جنگ میان درون آدمـی و بیرون آدم ها دارد وهیچ چیزی آن را آرام نمی کند مگر یاد خدا و همنشینی با خدا و همه را از قلب خارج کردن و خدا را جای دادن.
حکایت زمستان:
نویسنده در این کتاب به واگویی خاطرات عباس حسین‏مردی یکی از رزمندگان دفاع مقدس می‏پردازد و حکایت رزمنده‏ای را بیان می‏کند که در صحنه‌ای از صحنه‌های نبرد، می‌رود تا توسط دشمن در یک گور دسته جمعی دفن شود، در واپسین لحظات، متوسل به وجود مقدس حضرت ابوالفضل العباس (ع) می‌گردد و به معجزۀ آن حضرت، از مرگ حتمی نجات می‌یابد. از نکات قابل توجهی که نویسنده در این کتاب تلویحا به آن اشاره می‏کند، مسئله ارتباط رزمندگان و آزادگان با توسل به اهل‏بیت(ع) است که رمز و راز موفقیت‏های آنها ست.
شما- با هر سلیقه و اعتقادی که هستید- اگر این کتاب را خواندید و مطالب آن برایتان گیرایی و جذابیت فوق‌العاده نداشت، می‌توانید با اطمینان خاطر کتاب را بدهید برای خمیر شدن، و هزینۀ آن را از ما پس بگیرید.- انتشارات ملک اعظم -
همچنين صاحب آثار: گم شده مزار شريف/ بزم باران: خاطرات سردار شهيد حبيب لكزايي، همرنگ خدا: خاطرات سردار شهيد موسي درويشي نخل ابراهيمي، شام برفي،
بزرگ باد یاد رشیدمردان و غیورزنانی که 8 سال تاریخ دفاع این سرزمین را رقم زدند. و ایثارگران صبور!
من ورخ مومنا فکانما احیاه
هر کس تاریخ مومنی را بنگارد، به مانند آن است که او را احیا کرده است. پیامبر گرامی

 

 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.