ضرورت نظارت بر محتوای کتاب‌های دفاع مقدس
۱۳۹۸-۰۹-۰۶
به گزارش دفاع‌پرس از مشهد، به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج، دومین نشست «خوانش متون دفاع مقدس» با حضور «سعید عاکف»، نویسنده دفاع مقدس، به همت اندیشگاه رضوی و پایگاه بسیج سازمان کتابخانه‌ها، با مشارکت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی، امروز در کتابخانه تخصصی ادبیات و واحد مطالعات دفاع مقدس کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برگزار شد.

نویسنده دفاع مقدس:
ضرورت نظارت بر محتوای کتاب‌های دفاع مقدس
سعید عاکف با انتقاد از برخی آثار منتشر شده در حوزه دفاع مقدس گفت: متأسفانه گاه آثاری با موضوع دفاع مقدس منتشر می‌شود که فاقد هرگونه ارزش ادبی است.
به گزارش دفاع‌پرس از مشهد، به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج، دومین نشست «خوانش متون دفاع مقدس» با حضور «سعید عاکف»، نویسنده دفاع مقدس، به همت اندیشگاه رضوی و با مشارکت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی، امروز در کتابخانه تخصصی ادبیات و واحد مطالعات دفاع مقدس کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برگزار شد.

در این نشست، برخی آثار این نویسنده دفاع مقدس، معرفی و برش‌هایی از آثار خوانش و بررسی شد.

عاکف در این نشست اظهار داشت: در نوشتن آثارم پیوسته کوشیدم رو به جلو باشم و هر اثری متفاوت با اثر قبل نوشته شده است.

این نویسنده دفاع مقدس افزود: در کار نوشتن نباید ایستا بود و استادانی که تخصص در این زمینه دارند این تفاوت را در آثار من درمی‌یابند؛ چنان که دیگر سبک نوشتن خاک‌های نرم کوشک را قبول ندارم و در آثار بعد، شیوه متفاوتی را در پیش گرفته‌ام.

وی با انتقاد از برخی آثار منتشر شده در حوزه دفاع مقدس بیان کرد: متأسفانه گاه آثاری منتشر می‌شود که فاقد هرگونه ارزش ادبی است اما نظارتی بر این مسئله نیست.

بر اساس این گزارش، در ادامه، برخی آثار این نویسنده همچون «هاجر در انتظار»، «رقص در دل آتش» با موضوع زندگی شهید «محمدحسن نظرنژاد»، «خاطرات شگفت» که به زندگی هشت شهید پرداخته است، «گمشدۀ مزارشریف» با موضوع زندگی سردار «محمدناصر ناصری»، «بزم باران» و چند اثر دیگر معرفی و بخش‌هایی از آن خوانده شده و مورد بررسی قرار گرفت.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.