سلام بر ابراهيم: زندگينامه و خاطرات شهيد ابراهيم هادي/ گروه فرهنگي ابراهيم هادي.- تهران: شهيد ابراهيم هادي، ۱۳۹۴.
در دیدار جمعی از فرماندهان با رهبر معظم انقلاب در سال 94، معظمله به کتاب «سلام بر ابراهیم» و شخصیت اصلی این اثر اشاره کردند و «جالب» و «جذاب» بودن را دو ویژگی این اثر دانستند. ایشان در ادامه نویسندگان دفاع مقدس را به شناسایی و معرفی شخصیتهایی مانند شهید ابراهیم هادی توصیه کردند و فرمودند: آن جاذبه شخصیت، شخصیتی که در این(کتاب «سلام بر ابراهیم») معرفی شده، به قدری جاذبه دارد این شخصیت که آدم را مثل مغناطیس به خودش جذب میکند، آدم را میخکوب میکند، بگردید این شخصیتها را پیدا کنید. از این قبیل شخصیتهای برجستهای هستند که اینها سردار هم نیستند، حتی فرمانده گردان هم نیستند، اما حکایتها دارند، ماجراها دارند.
این کتاب زندگینامه و خاطرات پهلوان بیمزار شهید ابراهیم هادی است. در این کتاب علاوه بر زندگینامهای مختصر، ۶۹ خاطره از دوستان و اعضای خانواده این شهید بزرگوار و مفقودالاثر جمعآوری شده و نوشتار حاصل بیش از پنجاه مصاحبه از خانواده، یاران و دوستان آن شهید است که همگی نگارنده را در گردآوری این مجموعه ارزشمند یاری رساندند. «سلام بر ابراهیم» به چاپ ۱۲۸ رسید.
در روزگاری که کتاب و کتابخوانی جایگاه کمرنگی در زندگی روزمره افراد دارند و این یار مهربان با کم لطفی و بی مهریهای بسیاری مواجه است، انسانهای بزرگ و گرانبهایی هم یافت میشوند، که مقام کتاب را ارج نهاده و دوستی با آن را برای هر چه بهتر شدن زندگی و کمال بشری توصیه میکنند که از جمله این بزرگان میتوان به رهبر فرزانه انقلاب اسلامی؛ حضرت آیتالله خامنهای اشاره کرد. ایشان که خود محقق، پژوهشگر و ادیب هستند؛ کتابخوانی و علم آموزی را برای جامعه امروز نه تنها یک وظیفه ملی بلکه یک واجب دینی دانسته اند و بر لزوم همگانی شدن کتابخوانی در جامعه اسلامی تاکید ورزیدهاند.
این که مقام معظم رهبری بیش از 50 کتاب را در حوزه دفاع مقدس تقریظ فرمودهاند و این کتابها اکثرا به چاپهای 60، 70 تا 130 و 140 هم رسیدهاند نشان دهنده جذابیت این کتابها است. فاخر بودن این کتابها نه فقط به خاطر انگیزه اعتقادی نسبت به شهداست، بلکه ادبیات به کار رفته در این کتابها هم ارزشمند است.