عشق به وطن در ادبیات مقاومت با الگوپذیری از سردار دل ها شهید قاسم سلیمانی
۱۴۰۰-۱۰-۱۱
ادبیات مقاومت به مجموعه آثاری گفته می شود که از زشتی ها و فجایع بیداد داخلی یا تجاوز بیرونی در همه حوزه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی با زبانی ادیبانه سخن می گوید.


نویسندگان : سعیده میرحق جولنگرودی - عضو هیات علمی، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام
فاطمه علی نژادچمازکتی - عضو هیات علمی، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام
چکیده مقاله:
ادبیات مقاومت به مجموعه آثاری گفته می شود که از زشتی ها و فجایع بیداد داخلی یا تجاوزبیرونی در همه حوزه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی با زبانی ادیبانه سخن می گوید ووطن به عنوان یکی از مولفه های هویت ساز پایداری به شمار می رود، که در میان هر ملتی مطرح می-شود و علاقه و دوستی نسبت به آن در صیانت از فرهنگ و هویت یک کشور می تواند تاثیرگذار باشد.وطن یکی از باارزش ترین داشته های انسان است که بدان عشق ورزیده و افتخار می کند. همچنینعشق و علاقه به وطن یکی از اصلی ترین درون مایه های شعر و نثر معاصر محسوب می شود. عشق بهوطن در بزرگ مردانی متبلور است که، امید به آینده وطن، مبارزه و ایستادگی در راه وطن، شادی واندوه وطن با خونشان عجین گشته و در راه وطن با یاد الله به عروج رسیده اند. حاج قاسم سلیمانی، دلیرمرد ایرانی، که خارج از این مرز و بوم پیشه خود را نگهبانی از خاک مقدس این وطن برگزیده بود. میهنپرستی در وجود سردار قاسم سلیمانی، مردی که نمونه بارز آزادگی و شجاعت بود، موج می زد. شهادتبی گمان تنها چیزی است که می توانست پاداشی برای تلاش های بی وقفه و خستگی ناپذیر این شهید والامقام باشد. پژوهش حاضر عشق به وطن از نگاه سردار دل ها را تبیین خواهد کرد.

 

لینک دسترسی به مقاله : 

https://civilica.com/doc/1263651
 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.