تاملی پیرامون صدور انقلاب اسلامی
کتاب تاملی پیرامون صدور انقلاب اسلامی از منظری جدید مقوله «صدور انقلاب» را مورد بررسی و مطالعه قرار می دهد.
فصل های این کتاب عبارتند از:
1-مبانی صدور انقلاب در مکتب امام و رهبری این فصل به معرفی مهمترین بیانات و اندیشه های امام خمینی و مقام معظم رهبری درباره ضرورت، اهداف، مفهوم و روش صدور انقلاب می پردازد.
2-ایده ها و طرح هایی برای صدور انقلاب این فصل متشکل از چند طرح راهبردی برای سامان دهی کلان مقوله صدور انقلاب است که در قالب 5 یادداشت و طرح تدوین شده است. نویسنده در این طرح ها، پس از آسیب شناسی وضع موجود صدور انقلاب، ایده هایی برای منسجم کردن و تقویت این روند اراده می کند.
3-مورد پژوهی صدور انقلاب در این فصل نگارنده با بررسی میدانی وضعیت دو کشور مالزی و تایلند به ارائه وضعیت شناسی این دو کشور و راهبردهای عملیاتی صدور انقلاب در این کشورها بر اساس اقتضائات میدانی می پردازد.
از منظر رهبر فرزانه انقلاب، صدور انقلاب به معنای انتقال ارزش های معنوی و الهی آن و رساندن این رسالت به گوش جهانیان از طریق استفاده از امكانات و ابزارهای پیام رسانی می باشد كه باید این هدف با استفاده از راه كارهای موجود مانند : دعوت و تبیین مفاهیم و معارف اسلامی در جهان معرفی و تبیین فرهنگ و تمدن ایرانی ـ اسلامی صورت گیرد. بدینسان ، معنای صدور انقلاب كشور گشایی و سلطه جویی و تسلط بر كشور های دیگر نیست .
امام خمینی (ره ) در مقام تبیین معنا و مفهوم صدور انقلاب اسلامی تصریح می كنند : ما از اول گفتیم می خواهیم انقلابمان را صادر كنیم. صدور انقلاب به لشكركشی نیست ؛ بلكه می خواهیم حرفمان را به دنیا بزنیم كه یكی از آن مراكز، وزارت امور خارجه است كه باید مسائل ایران و اسلام و گرفتاریی هایی كه ایران از شرق و غرب داشته است، به دنیا برساند و به دنیا بگوید كه می خواهیم این گونه عمل كنیم.