معرفی کتاب اصول و مبانی تحلیل متون ادبی اثر سلینا کوش
اصول و مبانی تحلیل متون ادبی به قلم "سلینا کوش" یک مرور کلی از اهداف و استراتژی های تجزیه و تحلیل ادبی است که شامل هر نوع متن به هر زبان از هر دوره ی زمانی است. این کتاب روش های به کار رفته توسط متخصصان امروزی - از دانشمندان دانشگاهی تا منتقدین کتاب - را بیان می کند و روش های جدیدی را به خوانندگان برای دسترسی به ادبیات مورد علاقه شان ارائه می دهد. خوانندگان عمومی و آکادمیک، با ژانرها ، قوانین ، اصطلاحات ، موضوعات ، رویکردهای انتقادی ، ادبیات و زمینه هایی آشنا می شوند که تجربه ی شخصی و ذهنی ادبیات را از اسطوره های باستان گرفته تا پرفروش ترین داستان های بزرگسال امروزی تقویت و غنی می کنند. استفاده از استراتژی های تحلیلی و مثال هایی از شعر ، فیلم ، شاهکارهای کلاسیک ، رمان های گرافیکی و داستان های پرطرفدار، "اصول و مبانی تحلیل متون ادبی" به قلم "سلینا کوش" را قابل دسترسی تر می کند و مزایای نقد و تحلیل را در کمک به خوانندگان برای درک بینش های ادبیات برجسته می کند.
هر فصل مجموعه ای از چارچوب های تحلیلی را ارائه نموده که به خوانندگان اجازه می دهد تا هر چه عمیق تر در متن تمامی ژانرها و قالب ها کاوش کنند. این کتاب با مطالب ارزنده اش، خوانندگان را قادر می سازد تا با در نظر گرفتن مسائل مربوط به فرم ، زمینه ، انتقاد و نظریه ، پژوهش خود را گسترش دهند. "اصول و مبانی تحلیل متون ادبی" استراتژی هایی را برای نوشتن تحلیل های ادبی در عرصه ی دانشگاهی و روزمره مانند نقد و بررسی های آنلاین به خوانندگان ارائه می دهد. این کتاب برای کسانی نوشته شده است که مایل اند با کسب دانشی پایه ای درباره ی روش های نظام مند تحلیل متون ادبی، توانایی خود در نقد آثار ادبی و هنری را تقویت کنند. از این رو، اصول و مبانی تحلیل ادبی با زبانی روشن و با توضیحات مبسوط شرح داده شده است.
به این منظور، نویسنده شیوه ی تحلیل شعر، داستان کوتاه، رمان، نمایشنامه و فیلم سینمایی را با ذکر مثال های متعدد توضیح می دهد و اصطلاحات تخصصی را که در نقد آثار ادبی و هنری کاربرد دارند به خواننده معرفی می کند. دکتر پاینده با افزودن زیرنوشت های توضیحی درباره ی اصطلاحات نقد ادبی و نویسندگان و آثاری که در کتاب مورد اشاره قرار گرفته اند، کوشیده است تا فهم مطالب آن برای خواننده ی فارسی زبان تا حد ممکن راحت تر شود.