آسمان چهارم
۱۴۰۱-۰۴-۲۶
داستان آسمان چهارم با قلمی روان می کوشد روایتی داستانی به واقعه غدیر بدهد و برای مخاطبان صحنه ای آشنا بیافریند

آسمان چهارم نوشته فریبا کلهر، رمانی درباره غدیرخم که موسسه انتشارات قدیانی منتشر کرده است.
داستان آسمان چهارم از زبان راوی سوم شخص مردی را روایت میکند که پهلوان است و نمایش پهلوانی می دهد و برای حج رهسپار مکه می شود وشاهد غدیرخم . با حسان شاعر معروف عرب آشنا می شود که قصیده غدیر سروده و مورد لطف رسول خدا هم قرار گرفته است. این داستان با قلمی روان می کوشد روایتی داستانی به واقعه غدیر بدهد و برای مخاطبان صحنه ای آشنا بیافریند.
برشی کوتاه از این کتاب جذاب :
الیاس با اسب سرخش، که اسبی معمولی نبود، به دستور پیامبر(ص) برای مسلمان کردن مردم قبیلة ربیع، که عمویش حارث رئیس قبیله بود، به راه می‌افتد. خواهرزاده‌اش، تیهان یازده‌ساله، نیمه‌های شب بدون اطلاع مادر به او می‌پیوندد. در راه با دو پیرمرد که از دست راهزنان گریخته‌اند، برخورد می‌کنند و آن دو نیز به آنها می‌پیوندند. بعد از تحمل مشقاتی به قبیله ربیع، که بین مکه و یمن قرار داشت،  می‌رسند، ولی حارث و مردم آنجا، آنها را نمی‌پذیرند، به ناچار به غاری پناه می‌برند. الیاس در نیمه‌های شب مورد اصابت تیر دو راهزن قرار می‌گیرد و به تیهان و فیروز، که پسربچه‌ای مهربان و برده بود و مخفیانه برای آنها غذا آورده بود، می‌گوید که سوار اسب سرخ شوند و به سوی مکه بگریزند. الیاس قبلا در خواب دیده بود که پیامبر همه را برای آخرین بار به مکه دعوت کرده است. تیهان و فیروز سوار بر اسب می‌شوند و راهزنان به تعقیب آنها می‌پردازند تا اینکه به برکه‌ای می‌رسند و اسب ناگهان به زبان آمده و می‌گوید که دو تار مو از یال من بکنید و در آب بیندازید. فیروز و تیهان، این کار را انجام می‌دهند و در مقابل چشمان
بهت‌زده آنان، دو تار مو تبدیل به دو مار قوی‌هیکل می‌شوند که راهزنان با دیدن آنها پا به فرار می‌گذارند. تیهان از هوش می‌رود و وقتی به هوش می‌آید می‌بیند که اسب با فیروز در حال صحبت کردن است. اسب می‌گوید که من از آسمان چهارم آمده‌ام و فرشته هستم که یک لحظه در عبادت خداوند سستی کردم و به اینجا فرستاده شدم و تنها زمانی می‌توانم به آسمان برگردم که فرشته‌ای زمینی را با خود به آسمان ببرم. تلاش وی برای یافتن فرشته‌ای زمینی ادامه داستان را شکل می‌دهد.
برای مطالعه کامل این کتاب می توانید به کتابخانه تخصصی ادبیات کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی مراجعه بفرمایید.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.