امروز دوشنبه 10 بهمن سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی آستان قدس میزبان نشست خوانش کتاب « کلیات اشعار آئینی جلالی» بود. شروع برنامه با معرفی استاد حفیظ الله جلالی چالشتری و بررسی آثار و اشعار ایشان برگزار گردید.
حفیظ الله جلالی چالشتری در سال1326 در چالشتر به دنیا آمده و در رشته معماری و بنائی در هنرستان های فنی و حرفه ای شهرکرد راهنمای دانشجویان می باشد. تحصیلات او تنها تا کلاس پنجم ابتدائی است اما خداوند به او قریحه ای عطا کرده که در کوتاهترین زمان ممکن می تواند صدها بیت شعر بسراید. ایشان آثاری درخور توجه را در عرصه ی شعر و ادبیات فارسی منتشر کرده اند.آثاری چون:حماسه های انقلاب، سروده های سحر، طلیعه داران نور، صفیر عشق، سالکان حق، و سرود پروانه ها و کلیات اشعار آئینی جلالی ( از پیدایش خلقت، زندگی پیامبران و چهارده معصوم علیه السلام به طور خلاصه )
ایشان علاقه ی خاصی به شعر"حماسی"دارند و به همین سبب، چند هزار بیت به سبک شاهنامه ی فردوسی در باب جنگ ایران و عراق سروده اند.
سرودن اشعار استاد به واسطه ی الهامی بود که براثر دیدن یک رویا از طرف پروردگار به وی اعطا گردید و پس از آن استاد در همه سبک های شعری همچون قصیده، غزل، حماسی و ... توانمند شدند.
چند بیتی از کتاب « کلیات اشعار آئینی جلالی»
دلا با رضا راز خود باز کن
مپیچان غم بیکران در گلو
مکن سینه را کوه آتشفشان
جهانی مسوزان به درد گران
مزن با رفیقان سرکش قلم
که بر ناروایی شوی متهم
چرا دست ماتم به سر میزنی
سر و جان به قلب خطر میزنی
تو را تا که باشد بسی آرزو
مراد خود از دست ایشان به جو
در این جلسه جناب آقای سیدمحمدرضا رضاپور از کارشناسان کتابخانه مرکزی آستان قدس از سابقه آشنایی با استاد جلالی سخن گفتند. ایشان با دید نکته سنجی و عیب جویی به لحاظ ادبی و وزن و هجا و مصوت اشعار را مطالعه کرده اند و با وجود نداشتن سابقه ادبی شاعر، هیچ مورد و نکته ای جهت اصلاح پیدا نکرده اند و تمام این را از عنایات حضرت رضا(ع) می دانند.
جناب آقای حامدی، مسئول موسسه حاج قاسم در تهران؛ بسیار اتفاقی با استاد جلالی چالشتری در حرم حضرت رضا(ع) آشنا شده اند، ایشان ضمن بیان نحوه ی آشنایی و با بیان خاطراتی از شاعر از ایشان دعوت بعمل آوردند که در جلسات فرهنگی تهران نیز شرکت کنند.
جلسه با قرائت صلوات و گرفتن عکس دسته جمعی به پایان رسید.