معرفی کتاب: «پست طهران» قصه زندگی سرهنگی است که در دوران ستمشاهی زندگی میکند و دچار تردید میشود. او که از ارتش اخراج شده است، در روزهای آغازین نهضت امام خمینی به دنبال یافتن حقیقت است. سرهنگ در یکی از حجرههای بازار تهران مشغول به کار شده است و حالا میتواند به گذشته کاری و دوران خدمت خویش بیاندیشد. در حقیقت حکیمیان از دل زندگی پرماجرای سرهنگ و خانواده و نزدیکانش شرایط سیاسی سال 1342 تهران و پیامدهای آن را روایت میکند.
در حقیقت، رمان «پست طهران» برشی از زندگی خانوادهای پرماجراست اما روایت حول شخصیت سرهنگ شکل میگیرد: آنچه به فاصله ۵ ماه، ابتدا در دل سرهنگ رخ میدهد و بعدتر در صفحات پایانی کتاب به تصمیمی ختم میشود که از او قهرمان میسازد، قهرمانی که دوستان و خانوادهاش را که زمانی از او انتقادهای مستمر داشتند، حالا به تعظیم وا میدارد.
نویسنده در این رمان صوتی تمام تلاش خود را به کار گرفته تا برای مخاطبان خویش تصویر دقیقی از شرایط سیاسی حاکم بر تهران سال 1342 ترسیم کند. آنچه که در پایان داستان رخ میدهد، هر خوانندهای را به تأمل وا میدارد. سرهنگِ سابقِ ارتش شاهنشاهی حالا تصمیمی گرفته که از او یک قهرمان میسازد و از دل این رمان است که هادی حکیمیان تابلوی کمتردیدهشدهای از پانزدهم خرداد سال چهل و دو را پیش روی مخاطبان خود قرار میدهد.