۲۷ شهریورماه به نام شهریار بلندآوازه نامگذاری شده است؛ کسی که بدون شک، پیوندی بین گذشته و آینده ماست...
عبدالجبار کاکایی، شهریار را پیوندی بین گذشته و آینده ما دانست.
به گزارش ایسنا، همایش گرامیداشت روز ملی شعر و ادب فارسی و نکوداشت استاد شهریار، توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گرگان در تالار شهید مطهری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.
عبدالجبار کاکای در این همایش ضمن ارزشمند دانستن شعر گفت: انقلابهای فکری اجتماعی را شعر و ادبیات آغاز میکند و شعر اصلاحگر اجتماع است.
این شاعر با اشاره به ۲۷ شهریورماه افزود: این روز به نام شهریار بلندآوازه نامگذاری شده است؛ کسی که بدون شک، پیوندی بین گذشته و آینده ماست. او شاعری بود که به زبان ترکی و فارسی که دو زبان قوی و مقتدر حوزه اقلیم ایران هستند، آثار ماندگاری خلق کرده است.
کاکایی در ادامه گرگان را یکی از کهنترین اقلیم های شعر دانست و ادامه داد: گرگان شهر فخرالدین اسعد گرگانی، داستانسرای بزرگ ایرانی است که شاعران نامآوری چون نظامی و مولانا متاثر از شیوه سرودن وی بودند.
همچنین حجتالاسلام مهدوی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گرگان ضمن خیرمقدم به اهل شعر و ادب و فرهنگ ایرانزمین، ۲۷ شهریور، روز شعر و ادب فارسی و روز شهریار را گرامی داشت.
حجتالاسلام علیاصغر فضیلت مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان نیز در سخنانی گفت: ما به احترام شهریار و شعرش، غیرتمندی و عشقآفرینیاش در اینجا دور هم جمع شدهایم.
وی افزود: با توجه به مبانی نظری فرهنگ بومی و اسلامی، همه هستی از منظر معارف ما برای انسان مقدمهای است که انسان کامل محقق شود و شایسته است انسان همه چیز را در راستای تحقق کمال به کار بگیرد. اساسا تفاوت میان انسان و سایر گروههای جانوری همین است. بنابراین شایسته است انسان علم، دین، هنر و بالاخره شعر را برای تحقق کمالاتش به کار ببرد.
فضیلت همچنین بیان کرد: شعری میتواند به تحقق انسان کامل منجر شود که آدمی را از عنصر از خودبیگانگی انسان رها کند و احساس متعالی شدن و رحمت للعالمین و خوب بودن را در او زنده کند.
در این مراسم تعدادی از نوجوانان، جوانان و پیشکسوتان عرصه فرهنگ و ادب استانهای گلستان، مازندران و سمنان ترانهها و شعر های خود را خواندند.