چکیده‌های ارسالی به دوسالانه آزفا داوری شدند
۱۳۹۷-۰۴-۲۰
با حضور داورانی از بنیاد سعدی و دانشگاه شهید بهشتی، چکیده‌های ارسالی به دومین همایش دوسالانه آزفا، که ۲۱ و ۲۲ آبان برگزار می‌شود، مورد داوری قرار گرفت.

چکیده‌های ارسالی به دوسالانه آزفا داوری شدند

نشست

با حضور داورانی از بنیاد سعدی و دانشگاه شهید بهشتی، چکیده‌های ارسالی به دومین همایش دوسالانه آزفا، که ۲۱ و ۲۲ آبان برگزار می‌شود، مورد داوری قرار گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، همایش دوسالانه آزفا (آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان) از سوی بنیاد سعدی و دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌ شود و پژوهشگرانی که چکیده های آنها پذیرفته شده، تا ۳۱ شهریور ماه فرصت دارند مقالات خود را ارسال کنند.

ابوالقاسم اسماعیل‌پور مدیر همایش دو سالانه آزفا در  حاشیه این جلسه داوری، گفت: این دومین همایش دو سالانه آزفا است که «استانداردسازی مواد آموزشی» نام گرفته است. عنوان این همایش با توجه به نیازسنجی از مراکز آزفای ایران و همچنین بخش زبان فارسی دانشگاه‌ های کشورهای دیگر انتخاب شده است.

او افزود: در بررسی‌ها متوجه شدیم که هر مرکزی بنا بر سلیقه و شیوه خاص خودش و یا سلیقه استادانشان، زبان فارسی را تدریس می‌ کنند. بنابراین این همایش فرصتی است برای آنکه به یک استاندارد در آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان برسیم؛ استانداردی که هم در سطح ملی و هم در دانشگاه ها و مراکز خارج از کشور پاسخگوی نیازها باشد.

رئیس مرکز آزفای دانشگاه شهید بهشتی همچنین گفت: انتظار نداریم که تنها با یک همایش به سطح استاندارد مد نظر برسیم ولی موضوع استانداردسازی مواد آموزشی قطعا در این همایش به چالش کشیده خواهد شد و پیشنهاداتی نیز مطرح می ‌شود.

وی همچنین در خصوص چکیده های ارسالی برای ارائه مقاله در همایش دوسالانه آزفا توضیح داد: بیش از ۱۰۰ چکیده به دست ما رسیده است. در ارزیابی اولیه، چکیده ها از کیفیت علمی خوبی برخوردار بودند. در این جلسه داوری سه سطح برای ارزیابی چیکده ها قائل شده ایم  که شامل؛ هماهنگی چکیده با محورهای همایش، رعایت نکات اصلی در چکیده (ذکر هدف، روش کار، نتیجه گیری) و هماهنگی محتوای چکیده با عنوان هستند. البته برخی از چکیده ها نیز به شرط اعمال اصلاحات، پذیرفته خواهند شد.

اسماعیل‌پور به حضور سخنرانی از کشورهای دیگر نیز اشاره کرد و گفت: عنوان این همایش ملی است، با این وجود از استادان کشورهای دیگر که در زمینه اموزش زبان فارسی تحقیقات  قابل توجهی داشته‌اند دعوت خواهیم کرد. در این جلسه تصمیم بر آن شد تا از پرفسور ایوانف از روسیه، پرفسور چنگ تونگ از دانشگاه شانگهای و دکتر مهبد غفاری از دانشگاه کمبریج جهت حضور در پنل‌های سخنرانی و یا ارائه مقاله به صورت ویدئو کنفرانس دعوت شود.

مدیر همایش دوسالانه آزفا  با اشاره به اینکه همایش دوسالانه آزفا در دوره‌های آتی نیز ادامه پیدا خواهد کرد، توضیح داد: آمال و اهدافی که برای استانداردسازی مواد اموزشی در نظر داریم قطعا با یک همایش به تحقق نخواهد رسید. اما با توجه به  جدید بودن رشته آزفا در ایران، در همین جلسه پیشنهاد شد تا همایش دانشجویی نیز برای دانشجویان آزفا برگزار شود تا زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان این رشته فراهم شود. همچنین برگزاری نشست های هم اندیشی و نقد کتاب در حوزه آزفا در برنامه کاری مرکز آزفای شهید بهشتی قرار دارد.

مدیر دومین همایش دوسالانه آزفا در پایان ابراز امیدواری کرد برگزاری این همایش تخصصی منجر به ایجاد انجمن پژوهشگران و استادان آزفا شود.

داوران چکیده های ارسالی  ابوالقاسم اسماعیل پور، مدیر همایش دو سالانه و رئیس مرکز آزفای شهید بهشتی ، مهدی طباطبائی، دبیر اجرایی و معاون مرکز آزفای شهید بهشتی و مهین‌ناز میردهقان، دبیر علمی و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، موسی نوشی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی ، بهروز بختیاری زبانشناس و استاد دانشگاه تهران، احمد صفار مقدم،  استاد و پیشکسوت آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان، زهرا عباسی، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و افسانه غریبی، مجید شمس‌الدین و امیر احمدی از بنیاد سعدی بودند. 

بنا بر اعلام این خبر، چکیده‌‌های پذیرفته‌شده طی یک پست الکترونیک به پژوهشگران اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سازندگان:
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.