معاون فرهنگی مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز از دفن پیکر «مهدی تعجبی» متخلص به «آواره همدانی» در بهشت سکینه کرج خبر داد.
«آواره همدانی» به خاک سپرده شد
معاون فرهنگی مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز از دفن پیکر «مهدی تعجبی» متخلص به «آواره همدانی» در بهشت سکینه کرج خبر داد.
محمد طاهری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه البرز اظهار کرد: مرحوم آواره همدانی از یک سال و نیم پیش بر اثر سکته در منزل خود بستری بود و ظهر روز 27 آبان دار فانی را وداع گفت.
او افزود: پیکر این شاعر انقلاب صبح 28 آبان با حضور قشرهای مختلف مردم و مسئولان استان البرز از مقابل منزلش در فردیس تشییع و در بهشت سکینه به خاک سپرده شد.
طاهری گفت: استاد آواره همدانی در سال 1319 در شهر همدان به دنیا آمد، که در دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به علت مبارزه و مخالفت با رژیم ستمشاهی تحت تعقیب ساواک قرار گرفت. این شاعر به خاطر تحت تعقیب بودن از دست ساواک به طور مستمر محل زندگی خود را تغییر میداد و به همین دلیل آواره همدانی لقب گرفت.
این مسئول فرهنگی افزود: چاپ یکی از شعرهای انتقادآمیز این شاعر نسبت به وضعیت حجاب و ترویج فرهنگ برهنگی دردوران طاغوت در روزنامه «توفیق» پیش از پیروزی انقلاب اسلامی سبب شد تا ساواک وی را تحت تعقیب قرار دهد.
او همچنین گفت: مرحوم آواره همدانی از جمله شاعرانی است که در حوزه شعر حماسی و مذهبی اشعار زیادی سروده است و ازجمله شاعران مدیحهسرای کشور محسوب میشد.
معاون فرهنگی مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز در پایان گفت: مجموعه اشعار و نوحههای مذهبی این شاعر با عنوان «آواره» توسط انتشارات آرام دل به چاپ رسیده است.