کتاب‌های «گونتر گراس»
۱۳۹۵-۱۰-۰۱
کتاب‌های «گونتر گراس»، «نبوغ»، «آیین‌ها و نمادهای تشرف» و «قطار یتیمان» به تازگی در بازار نشر عرضه شده‌اند.
تازه‌های دنیای کتاب
کتاب‌های «گونتر گراس»، «نبوغ»، «آیین‌ها و نمادهای تشرف» و «قطار یتیمان» به تازگی در بازار نشر عرضه شده‌اند.
به گزارش ایسنا، رمان «قطار یتیمان» نوشته کریستینا بیکر کلاین با ترجمه مریم طباطبائیها در ۲۸۶ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و قیمت ۱۸ هزار تومان در انتشارات نفیر منتشر شده است.
در نوشته پشت جلد این کتاب می‌خوانیم: خودم را می‌بینم که دارم عقب‌نشینی می‌کنم عمیق به درونم. این نوعی کودکی رقت‌بار است که بدانی هیچ‌کس دوستت ندارد، هیچ‌کس عاشق تو نیست، هیچ‌کس از تو مراقبت نمی‌کند، همیشه بیرون بودن و به درون نگاه کردن. حس می‌کنم یک دهه پیرتر از سن واقعی‌ام شده‌ام. زیادی می‌دانم. مردم را در بدترین حالتشان دیده‌ام، در ناامیدانه‌ترین و خودخواهانه‌ترین وضعشان، و این دانستن مرا محافظه‌کار می‌کند.
خوب می‌دانم که حالا گاهی باید از روی مصلحت سر تکان بدهم. می‌آموزم که بگذرم و مثل دیگران باشم، ولو اینکه از درون ویران باشم.
کتاب «گونتر گراس» نوشته هاینریش فورم‌وگ با ترجمه مریم طاهری آرزم در ۱۳۶ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۳۵۰۰ تومان توسط بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه راهی بازار شده‌ است.
درباره گونترگراس  نویسنده رمان «طبل حلبی»  در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: گونتر گراس اجازه نمی‌داد چیزی او را بفریبد. تجربه‌های او از سپری کردن دوران کودکی و نوجوانی در عصر سلطه نازی‌ها، سال‌های جنگ و سختی‌های پس از آن، دستاورد ارزشمندی برای داستان‌سرایی‌اش فراهم کرده بود. او می‌دانست که می‌بایست به همه چیز با واقع‌گرایی و ذکاوت، اما با تردید بنگرد و بر همین اساس، از لحظه‌های موهوم و پرتضاد این کامیابی‌ها لذت ببرد.
مجموعه حاضر ترجمه‌ای است از کتاب‌های انتشارات روولت آلمان که با عنوان تک‌نگاری‌های rororo منشر شده و مورد توجه دانشگاهیان، پژوهشگران و مخاطبان عام قرار گرفته است.
دیگر کتاب منتشر شده در این انتشارات، «آیین‌ها و نمادهای تشرف: اسرار تولد و نوزایی» نوشته میرچا الیاده با ترجمه محمدکاظم مهاجری است که  در ۲۸۴ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و به بهای ۲۳هزار تومان عرضه شده‌ است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: آیین تشرف طریقی است که بشر جوامع سنتی، از تصویر خودش آگاهی می‌یابد، آن را می‌شناسد و می‌پذیرد. بدیهی است که تشرف بنا بر ساختارهای اجتماعی متفاوت و گستره‌های فرهنگی، انواع بی‌شمار و اشکال فراوان دارد. اما موضوع مهم این است که در نگاه همه جوامع پیشامدرن (جوامعی که در اروپای غربی تا انتهای قرون وسطا و در مناطق دیگر جهان تا جنگ جهانی اول ادامه حیات داده‌اند) ایدئولوژی و شیوه‌های تشرف در درجه اول اهمیت قرار دارد. در واژگان جدید می‌توانیم بگوییم که تشرف مرز پایان انسان طبیعی است، و ورود مبتدی به فرهنگ. اما از منظر جوامع کهن و سنتی، فرهنگ دستاورد بشر نیست بلکه خاستگاهی فراطبیعی دارد.
همچنین کتاب «نبوغ» (رابطه نبوغ با استعداد، یادگیری و ضریب هوشی؛ نوابغ چگونه نابغه می‌شوند؟؛ آیا هیتلر و بن‌لادن نابغه نبودند؟) اثر دین کیت سیمونتون با ترجمه حوری بافته‌چی در ۲۷۱ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و با قیمت ۲۲ هزار تومان در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه منتشر شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب «نبوغ» آمده است: آیا تمدن و فرهنگ‌های عظیمی که در تاریخ بشر بنا شده‌اند، بر اثر وجود انسان‌هایی بوده که ژن‌های برتری داشته‌اند؟ آیا انسان‌هایی که در کشورهای آلمان، ژاپن و چین زندگی می‌کنند در مقایسه با انسان‌هایی که در کشورهای آفریقایی یا خاورمیانه زندگی می‌کنند، ژن‌های برتری دارند؟ این کتاب« نبوغ» را از لحاظ تاریخی، زیستی، اجتماعی و روانی بررسی کرده و به ما می‌گوید که دنیای غرب چگونه با شناخت نوابغ و استعدادها، آن‌ها را جذب و درونی می‌کند و بر غنای هوشمندی خود می‌افزاید. به طور کلی نابغه کیست و معیار هوشمندی کدام است؟
سازندگان:
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.