این شماره از نشریه همچنین پرونده دیگری با عنوان «ادبیات در جهان بیآرمان» منتشر کرده و مطلبی از امبرتو اکو به همراه گفتوگو با زکریا هاشمی، واهه آرمن و حورا یاوری از مطالب منتشرشده است. داستان و شعر نیز بخشهایی را به خود اختصاص دادهاند.
انتشار «آزما»ی نوروز با تصویر صفدر تقیزاده
تازهترین شماره ماهنامه «آزما» ویژه فروردین ۹۶ با تصویر صفدر تقیزاده بر روی جلد منتشر شد.
به گزارش ایسنا، شماره ۱۲۱ ماهنامه «آزما» ویژه فروردین ۹۶ همراه با نامهایی همچون ناصر فکوهی، فرزان سجودی، امیرعلی نجومیان، حورا یاوری، مشیت علایی، احمد پوری، اسدالله امرایی، عنایت سمیعی، فتحالله مجتبایی، محمدجواد یاحقی، نوشآفرین انصاری، سیفالله صمدیان، علی رهبری، محمد بقایی ماکان، واهه آرمن، فؤاد نظیری، حافظ موسوی، اومبرتو اکو، جان بنویل، مارگارت آتوود و... منتشر شده است.
در این شماره در بخش اخبار نوشتههایی با عنوان «جهان زیر چکمه کوتولهها» با موضوع به قدرت رسیدن ترامپ در آمریکا، نوشتهای با عنوان «سالی تلخ برای اهل هنر و اندیشه» با یادی از جعفر والی، «مرگی نابهنگام» درباره درگذشت آیتالله هاشمی رفسنجانی و اظهارنظرهایی از علی رهبری درباره وضعیت موسیقی ایران، علیرضا رئیسیان درباره سینما و کاوه میرعباسی درباره ادبیات به چاپ رسیده است.
هوشنگ اعلم مدیرمسئول این مجله مقالهای با عنوان «سلفیستهای ذهنی و توهم دیگر بودن» به چاپ رسانده است. اسدالله امرایی نوشتهای با عنوان «پرسه در راسته پیادههای عشق کتاب» و احمد پوری یادداشتی با عنوان «باید صبوری پیشه کرد» درباره ترجمه آثار ادبی نوشته است. سیفالله صمدیان در پی درگذشت عباس کیارستمی نوشتهای با عنوان «از کوچی نابهنگام تا بُعد هنری یک فاجعه» به چاپ رسانده است. «عبور از خط قرمز تعهد و اخلاق» عنوان یادداشتی از پژمان موسوی درباره تعهد روزنامهنگاری است و علیرضا بهرامی یادداشتی با عنوان «دوران سلطه میانمایگی!» نوشته است. «بیمهری جان هنرمندان را میگیرد» نیز عنوان نوشتهای از پری ملکی خواننده موسیقی سنتی است.
«سفر، عبور از محدوده خویشتن تا شناخت جهان» عنوان گفتوگویی با غلامرضا اعوانی است که در این شماره «آزما» به چاپ رسیده است. در این شماره همچنین پروندهای با موضوع «غیبت نقد در فضای فرهنگی کشور و جریانهای بیسرانجام فرهنگی» منتشر شده است. در این بخش گفتوگوهایی با ناصر فکوهی با عنوان «ما از خودمان واهمه داریم/غیبت نقد در حضور شبه نقد»، محمد بقایی ماکان با عنوان «در نقد از همه عقبماندهتریم»، غلامرضا صراف با عنوان«حلقه های مفقوده و انحراف در جریان نقد» و یادداشتی از فیض شریفی با عنوان «انکار خود در ادعای نبود نقد» به چاپ رسیده است.
همچنین مطلبی با عنوان «با کلیبافی به جایی نمیرسیم» شامل گفتوگو با صفدر تقیزاده درباره داستاننویسی معاصر به چاپ رسیده است. «سینما در روایت قرن ۲۱»، «جامعه بدون دیالوگ و ادیبان نقدناپذیر» و «رشد ابتذال در غیبت نقد» از دیگر مطالب منتشرشده در این شماره از «آزما» است. گفتوگو با مشیت علایی درباره ادبیات امروز هم از دیگر مطالب منتشرشده در این نشریه است.
این شماره از نشریه همچنین پرونده دیگری با عنوان «ادبیات در جهان بیآرمان» منتشر کرده و مطلبی از امبرتو اکو به همراه گفتوگو با زکریا هاشمی، واهه آرمن و حورا یاوری از مطالب منتشرشده است. داستان و شعر نیز بخشهایی را به خود اختصاص دادهاند.