کتاب « بانوی ملکوت » نوشته آیت الله علی کریمی جهرمی است که توسط انتشارات بوستان کتاب (انتشارات آستان قدس رضوی) چاپ و عرضه شده است.
در چهار بخش «قم در آینه اخبار و روایات، قم حرم اهلبیت صلوات اللَّه علیهم اجمعین، چراغ حرم اهلبیت علیهم السلام؛ فاطمه معصومه سلام اللَّه علیها و بخشی از افتخارات و گروهی از مفاخر قم» تدوین شده است.
در بخش قم در آیینه روایات آمده است: «در رابطه با شهر قم از منظر اهل بیت علیهم السلام روایات متعددی وارد شده است که در یکی از این روایات از امام صادق علیه السلام آمده است: «راستی خداوند، به کوفه بر سایر بلاد و به مؤمنین از اهل آن بر دیگر مردمان بلاد، احتجاج می کند و به شهر قم بر سایر بلاد و به اهل آن بر تمام مردم مشرق و مغرب از جن و انس، احتجاج خواهد فرمود و قم و اهل آن را بی بهره و دور از معارف، رها نکرده، بلکه آنان را موفق داشته و تأیید فرموده است. راستی که دین و اهل دین در قم بی مقدارند و اگر این جهت نبود، مردم از هر سو به سوی آن شتابان می آمدند و درنتیجه قم ویران و اهل آن نابود می شدند».
عناوین «فواطم آل هاشم و فاطمه معصومه سلام الله علیها، درخشش حضرت معصومه سلام الله علیها، شباهت حضرت معصومه سلام الله علیها به حضرت زینب سلام الله علیها، وفات کریمه اهل بیت سلام الله علیهم، زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها، حضرت ولی عصر علیه السلام و زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها، موقعیت و محبوبیت حضرت معصومه سلام الله علیها، تواضع بزرگان در آستانه حضرت معصومه سلام الله علیها، آثار توسل به حضرت معصومه سلام الله علیها، کانون هدایت و فیض دائم، فاطمه معصومه سلام الله علیها شفیعه روز جزا و هتک حریم قم و حضرت معصومه سلام الله علیها» در بخش چراغ حرم اهلبیت؛ فاطمه معصومه سلام اللَّه علیها آمده است.
در رابطه با موقعیت و محبوبیت حضرت معصومه سلام الله علیها می خوانیم: «معظمه اهل بیت علیهم السلام از محبوبیت ویژه ای در میان طبقات مختلف مردم مسلمان، بهره مند و برخوردار بوده و هست، نوع محبوبیت آن مکرمه، نوع محبوبیت امامان معصوم علیهم السلام است. علاقه و دلدادگی دین داران به آن بزرگوار، علاقه ای است که هم ریشه اعتقادی و مذهبی دارد و هم جنبه عاطفی، که آن بزرگ بانوی با جلالت، از خاندان رسالت و امامت شیعی است و از شفیعان روز رستاخیز باذن الله می باشد و نیز جزء طبقه زنان است که غالبا مورد احترام اند و هم او بانویی جوان بود که در فصل جوانی از این جهان درگذشت».
بزرگانی همچون «زکریا بن آدم قمی، زکریا بن ادریس یا ابوجریر القمی، احمدبن اسحاق بن عبدالله بن سعد اشعری قمی، علی بن ابراهیم قمی، علی بن الحسین بن موسی بن بابویه قمی، محمد بن علی بن الحسین بن بابویه قمی معروف به صدوق، آخوند ملامحمد طاهر قمی، شیخ غلامرضا قمی معروف به حاج آخوند، حاج میرزا محمد ارباب، مرحوم شیخ ابوالقاسم قمی، حاج شیخ مهدی حکمی قمی، حاج میرزا محمدفیض قمی، حاج آقا حسین قمی و محدث قمی» از مفاخر اهل قم می باشند که در این کتاب نویسنده در مورد شخصیت آنان قلم زده است.