چگونه به کودکان اندیشیدن بیاموزیم
۱۴۰۱-۰۴-۰۴
تازه های کتاب:
چگونه به کودکان اندیشیدن بیاموزیم
کتاب «چگونه به کودکان اندیشیدن بیاموزیم» راهنمای پرورش اندیشه و تفکر نقادانه در دوره‌ آموزش ابتدایی است.

چگونه به کودکان اندیشیدن بیاموزیم: راهنمای پرورش اندیشه و تفکر نقادانه در دوره‌ آموزش ابتدایی/ نویسندگان مل لیسستر، دنیس تیلور ؛ ترجمه‌ی فاطمه جوادی.
وضعيت نشر: تهران: آن‌سو، ‏‫۱۴۰۰.‬
صفحه شمار: ‫۲۱۰ ص.‬: مصور
موضوع:
تفکر انتقادي -- انگلستان -- راهنماي آموزشي (ابتدايي)
عنوان دیگر:
راهنمای پرورش اندیشه و تفکر نقادانه در دوره‌ آموزش ابتدایی.
‏‫تفکر انتقادی در برنامه‌ درسی: راهنمای عملی پرورش مهارت‌های تفکر انتقادی، فلسفه و سوادآموزی در کلاس‌های ابتدایی.‬
رده بندی ديویی: ‭۳۷۲ /۴۷۴ ۰۹۴۲‬‭ل ۴۴۹ چ‬
موجودی:
مجتمع فرهنگی امام خمینی ۶۳۴۵۳۲۳
کتابخانه مسجد امام سجاد (ع) ۹۷۱۴۵۴۴
کتابخانه مسجد پنجتن علیهم السلام ۸۵۵۹۸۶
کتابخانه آیت الله جلیلی کرمانشاه ۶۵۳۶۵۶۰
کتابخانه امام رضا (ع) گناباد ۸۲۱۵۲۸۹
کتابخانه امام رضا (ع) اهواز ۸۳۱۴۸۹۹
کتابخانه مسجد قبا ۴۷۳۱۱۲۳
کتابخانه مسجد پیغمبر (ص) ۵۰۳۱۲۵۲
کتابخانه آیت الله هاشم قزوینی ۳۷۱۱۵۲۲۷
کتابخانه مسجد غدیر باباعلی پنج ۷۹۱۳۵۷۱
آموزش‌ های ابتدایی بنیان همهٔ آموزش‌های تکمیلی برای کودکان است و اثربخشی این آموزش‌ها در ذهن کودکان و زندگی آنان‌ در بزرگ‌سالی بی‌ بدیل و اهمیت فوق‌العادهٔ آموزش‌های ابتدایی موجب شده است همواره بحث‌ها و پژوهش‌هایی جدی در خصوص موادی که در این آموزش‌ها گنجانده می‌شود و شیوه‌های آموزش در این دوره مطرح باشد.
یکی از جریان‌های مهم پژوهشی در این زمینه آموزش فلسفه و اندیشیدن به کودکان است. کتاب‌های پرتعدادی در برنامهٔ افلسفه برای کودکانب تألیف و منتشر شده است و برخی نویسندگان نیز به‌طور مستقل یا در چارچوب‌های آموزشی دیگر در این زمینه تلاش کرده‌اند.
برگزیدن شیوه، روش یا برنامه آموزشی مفید و اثربخش در میان کتاب‌های مختلف، شیوه‌های آموزشی متنوع و مواد آموزشی که در هر پروژه کیفیت متفاوتی دارد کاری بس دشوار برای معلمان و مراکز آموزشی است. آنان باید با احتیاط و دقت بسیار برنامه‌ای را انتخاب کنند که بهترین اثربخشی و کمترین آسیب را برای کودکان در پی داشته باشد؛ زیرا ذهن حساس کودکان با این آموزش‌ها چنان شکل می‌گیرد که در مراحل بعدی به دشواری می‌توان تغییرات اساسی در این بنیان‌ها ایجاد کرد. اثری که پیش رو دارید در بردارندهٔ شیوه‌ای برای آموزش و پرورش مهارت‌های اندیشیدن نقادانه کودکان با بهره‌گیری از مواد آموزشی داستانی و تصویری است.
شیوهٔ پرداخت این اثر نشان می‌دهد نویسندگان باور دارند پرورش مهارت تفکر انتقادی در کودکان می‌تواند ذهن‌های آنان را برای دیگر فعالیت‌ها چنان ورزیده نماید که بتوانند در آینده از عهدهٔ اغلب نیازهای ذهنی و فکری‌شان برآیند.
به تعبیر ضرب‌المثل مشهور هدف این کتاب آموختن ماهیگیری در زمینهٔ اندیشیدن و استدلال کردن به کودکان است. نویسندگان در مقدمه شیوهٔ استفاده از این کتاب را برای آموزش به دقت توضیح داده‌اند. این اثر مواد آموزشی و شیوه‌ای مناسب را برای آموزش اندیشدن نقادانه به کودکان در دورهٔ ابتدایی در اختیار معلمان و والدین علاقه‌مند قرار می‌دهد.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید