«رحمت واسعه» آیت‌الله بهجت معرفی شد
۱۳۹۵-۰۷-۲۴
«رحمت واسعه» آیت‌الله بهجت معرفی شد
«رحمت واسعه» آیت‌الله بهجت در نماز جمعه معرفی شد
خبرگزاری فارس: «رحمت واسعه» آیت‌الله بهجت در نماز جمعه معرفی شد.

در ایام محرم حسینی، کتاب ارزشمند «رحمت واسعه» که در آن خصایص رحمت واسعۀ خداوند یعنی حضرت سیدالشهدا(ع) بیان شده است، معرفی شد.

سیدالشهدا (ع) مظهر رحمت الهی بر بندگان است و خداوند به واسطۀ ایشان رحمت خود را بر بندگان جاری کرده و می‌کند. هرچند کلیۀ ذوات مقدس اهل بیت(ع) مظاهر رحمت الهی هستند اما به تعبیری از حضرت رضا(ع) در بیان جایگاه سیدالشهدا، کشتی نجات اباعبدالله(ع) از سایر ائمه بزرگ‌تر و سریع‌تر است. کتاب «رحمت واسعه» در فصل‌های جداگانه از مسئلۀ محبت و مودت به اهل بیت(ع) به ویژه امام حسین(ع) گرفته تا عبرت‌هایی از قیام عاشورا سخن گفته است. اما اهمیت و جذابیت «رحمت واسعه» زمانی بیشتر می‌شود که بدانیم همۀ مطالب کتاب، سخنان ارزشمند آیت‌الله محمدتقی بهجت است، به‌طوری‌که با خواندن آن، خود را در محضر آن عارف ربانی و فقیه بزرگ حس می‌کنید. بیان ساده و بی‌تلکف ویژگی کتاب «رحمت واسعه» است که به‌همت دفتر تنظیم و نشر آثار آیت‌الله بهجت و جمعی از شاگردان این فقیه عالیقدر تألیف گردیده و سعی شده تا لحن کلام آن عارفِ فقیه، هم‌چنان حفظ شود. در ابتدای کتاب، خواننده زندگی‌نامۀ مختصری از آیت‌الله بهجت و میزان ارادت این عالم جلیل‌القدر به زیارت مشاهد متبرکه را از نظر می‌گذراند، و سپس به مطالب بسیار جذاب و خواندنی دربارۀ فضائل و کرامات سیدالشهدا(ع)، تاریخ مربوط به آن حضرت، و همچنین دسته‌های مجالس عزاداری می‌رسد. در کتاب «رحمت واسعه» بخشی مجزّا هم برای پاسخ‌ به سؤالات مرتبط با حضرت سیدالشهدا(ع) وجود دارد که خواننده می‌تواند در این بخش پاسخ بسیاری از ابهامات و شبهه‌های موجود را پیدا کند.

در قسمتی از «رحمت واسعه» از بیان آیت‌الله بهجت آمده است که: «وقتی تأمل می‌کنیم، می‌بینیم همۀ قضایای امام حسین(ع) در یک روز واقع شد و وقتی مردم کوفه و بصره از قضیۀ قتل آن حضرت مطلع شدند، ناراحت شدند و از ابتلای آن حضرت و شهادت و اسارت اهل بیت(ع)، خدا می‌داند که اهل ایمان چقدر ناراحت بودند، به حدی که گویا باورشان نمی‌شد. در طول این مدت دل اهل ایمان خون بود. اما ما بیش از هزار سال است که گرفتاریم و حضرت حجت(عج) گرفتار است و دشمن‌ها نمی‌گذارند بیاید و او را حبس کرده‌اند. آیا حبسی از این بالاتر که نتواند خود را در هیچ آبادی نشان دهد و خود را معرفی کند؟! در این مافوقِ هزار سال که آن حضرت در زندان است، خدا می‌داند که قلوب اهل ایمان چقدر خون است. آیا شایسته است که حضرت غایب(ع) در مصائب و گرفتاری شبیه قضیه حسین‌بن‌علی(ع) به این مدت طولانی‌ گرفتار باشد و ما برقصیم و شادی کنیم؟!»

«رحمت واسعه» که در طرح ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی در نماز جمعه‌های کشور که به‌همت مجمع ناشران انقلاب اسلامی و با همکاری شورای سیاست‌گذاری ائمۀ جمعۀ سراسر کشور در حال اجرا است، معرفی شد؛ به واسطۀ روایت‌ها و سخنانی که بسیاری از آنها کوتاه و موجز هستند برای هر خواننده‌ای شیرین است به‌طوری‌که خواننده پس از دست گرفتن آن غرق در دریای محبت رحمت واسعۀ باری‌تعالی می‌شود.
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید