کتاب «زمانۀ ما و نهج‌البلاغه» به قلم فرزاد جهان‌بین از سوی انتشارات سدید منتشر شد.
۱۳۹۵-۰۱-۱۵
کتاب «زمانۀ ما و نهج‌البلاغه» منتشر شد
کتاب «زمانۀ ما و نهج‌البلاغه» به قلم فرزاد جهان‌بین از سوی انتشارات سدید منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، کتاب «زمانۀ ما و نهج‌البلاغه»، اثر دکتر فرزاد جهان‌بین در 142 صفحه در قطع پالتویی منتشر شد. این اثر به تحلیل مسائل سیاسی و فرهنگی روز از منظر نهج البلاغه می‌پردازد.

این کتاب با عنوان فرعی «برداشت‌هایی از نهج‌البلاغه پیرامون مسائل روز»، شامل بحث پیرامون توافق و ترافق، خودی و غیرخودی، قدرت درون‌زا، نفوذ، فتنه، آزادی بیان، تحزب و … است که توسط انتشارات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به اهتمام مؤسسۀ علمی- فرهنگی سدید منتشر شد.

مقام معظم رهبری در باب ضرورت مطالعۀ نهج‌البلاغه می‌فرمایند: امروز آشکارترین و روشن‌ترین حقایق اسلامی، به وسیله بخشی از مدعیان اسلام در کشورهای اسلامی نادیده گرفته می‌شود. امروز همان روزی است که شعارها یکسان است، اما جهت‌گیری‌ها به شدت مغایر یکدیگر است. امروز شرایطی مشابه شرایط حکومت دوران امیرالمؤمنین(ع) است. پس روزگار، روز نهج البلاغه است. امروز می‌شود از دیدگاه دقیق و نافذ امیرالمؤمنین(ع) به واقعیت‌های جهان و جامعه نگاه کرد و بسیاری از حقایق را دید و شناخت و علاج دردها را پیدا کرد. همین است که به نظر ما، امروز بیش از همیشه به نهج البلاغه محتاج‌تریم. (بیانات در چهارمین کنگرۀ بین‌المللی نهج‌‌البلاغه | 26/01/1363)

در بخشی از مقدمه مؤلف آمده است: «جامعۀ ما هر روزه شاهد فراز و نشیب‌های بسیاری است و بسان تمام جوامع پویا و زنده با چالش‌های نو‌به‌نو‌ای روبروست. تحلیل این مسائل از یک پایگاه علمی مطمئن و حجت‌آور از جمله دغدغه‌هایی است که وجود دارد. در این میان، نهج‌البلاغه هم به خاطر این که نازله روح امیرمؤمنان(ع) است و هم به خاطر این‌که از سوی شخصی بیان شده است که قریب به 5 سال بر یکی از پهناورترین ممالک دنیا حکومت رانده است می‌تواند نقش به سزایی در شکل‌گیری این نظام فکری مطمئن ایجاد نماید. فرصتی که هیأت محترم شهدای گمنام در اختیار این‌جانب قرار داد تا به صورت هفتگی، مسائل روز را از دریچۀ نهج‌البلاغه با عنوان نکات مناسبتی طرح نمایم موجب گردید که مروری جدید به این کتاب شریف داشته باشم.

چاپ اول این کتاب در 142 صفحه و به قیمت 7 هزار تومان در بهار 95 منتشر شده است. برای تهیۀ این کتاب به سایت مؤسسۀ علمی- فرهنگی سدید مراجعه یا با شماره‌های 02166486084، 02166486120 و 09109805055 تماس حاصل فرمائید.
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید