عیار مدیران
۱۳۹۳-۰۴-۲۶
عیار مدیران
کتاب عیار مدیران مشتمل بر ۶۴ ویژگی اصلی مدیران انقلاب اسلامی است که در ۳ فصل تقسیم‌بندی شده است.

عیار مدیران
نویسنده: دکتر امیرحسین بانکی‌پور فرد
ناشر: حدیث راه عشق
موضوع کتاب: سیاست
نوبت چاپ: اول
تاریخ چاپ: خرداد ۱۳۹۲
تعداد صفحه: ۳۷۱ صفحه


کتاب "عیار مدیران" مشتمل بر ۶۴ ویژگی اصلی مدیران انقلاب اسلامی است که در ۳ فصل تقسیم‌بندی شده است:

عنوان فصل اول "مهارت‌های مدیریتی" است و شامل محورهایی است که برای هر مدیری در هر نظام و با هر مرامی لازم است. شرایطی از قبیل تدبیر، عقلانیت، منطق، ابتکار، اعتماد بنفس، کارآمدی، احساس مسئولیت، دلسوزی، شایسته‌سالاری، سعه‌ی صدر و انتقادپذیری.

دومین فصل کتاب "خصوصیات انقلابی" است و مراد از آن ویژگی‌هایی است که در مدیریت‌های درون نظام جمهوری اسلامی باید لحاظ شود. خصوصیت‌های ۲۱ گانه‌ای از جمله: پایبند به ارزش‌ها و شعارهای انقلاب، بصیرت، پیروی از خط امام و رهبری، حفظ منافع و مصالح نظام، استقلال و خودباوری ملی، صبر و استقامت، توجه به کار فرهنگی، فسادستیزی، ساده‌زیستی، مردمی بودن، وزانت سیاسی و وجهه اجتماعی، کفایت و صلاحیت و…

فصل سوم کتاب مربوط به "ویژگی‌های معنوی و اخلاقی" مدیران است و شامل ۱۷ ملاکی است که برای قبول مسئولیت یک انسان متدین در نظام اسلامی باید لحاظ شود. مواردی از جمله: ایمان، اخلاص، توکل، خودسازی، اخلاق، عفت، امانت، فداکاری، دوری از غرور، امید و شجاعت و …
در بخشی از متن کتاب که به معیار "زهد و دوری از دنیا" اختصاص دارد آمده است:مدیریت هستند می‌تواند بسیار سودمند باشد. البته مخاطب عبارات این کتاب فقط مدیران اجرایی نیستند بلکه کارگزاران نظام اعم از نمایندگان و اعضاء شوارها مورد خطاب رهبری در این ویژگی‌ها بوده‌اند.

امیرحسین بانکی‌پور فرد، در مقدمه کتاب "عیار مدیران" درباره روش تدوین کتاب نوشته است: «از آنجا که مطالب معظم‌له هر چه جلوتر آمده پویاتر شده و به مسائل فعلی مرتبط‌تر است، ‌شیوه تنظیم مطالب ذیل هر معیار به ترتیب دوره‌های ریاست جمهوری از آخر به اول است؛ هر فصل با روایتی از معصومین یا سخنی از حضرت امام آغاز شده است. این نوع تنظیم کمک می‌کند در هر دوره قبل از انتخابات رهنمودهای رهبری به مردم برای ویژگی‌های بالاترین مدیر اجرایی کشور دیده شود و بعد روال تذکرات و یا تاکیدات معظم‌له در آن زمینه در طول دوره بررسی گردد. این نگاه کمک می‌کند که از لحاظ تاریخی دغدغه‌ها و منویات رهبری نسبت به مدیران نظام مرور گردد و میزان تحقق آن در دوره‌های مختلف نمایان گردد.»
با بهره‌گیری تربیتی و تحلیل تاریخی که از این کتاب به دست می‌آید، افرادی که در معرض انتخاب مدیران یا نظارت بر عملکرد آن‌ها هستند می‌توانند انتخاب بهتری داشته باشند.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید