کتاب «اینجا جای خوابیدن نیست»؛ بازتاب‌دهنده آموزه‌های رضوی
۱۴۰۳-۱۱-۱۰
 کتاب «اینجا جای خوابیدن نیست» مجموعه‌ای ارزشمند از تعدادی داستان رضوی از نویسندگان شهر مشهد و اعضای انجمن «عصر داستان» است که در ۱۷۴ صفحه در بهار ۱۴۰۳ به چاپ رسید.

کتاب «اینجا جای خوابیدن نیست»؛ که در آن از زندگی فردی و اجتماعی افراد جامعه الهام گرفته شده، این کتاب را به اثری معنادار و بازتاب‌دهنده آموزه‌های فرهنگی و معنوی رضوی بدل کرده است.

 کتاب «اینجا جای خوابیدن نیست» مجموعه‌ای ارزشمند از تعدادی داستان رضوی از نویسندگان شهر مشهد و اعضای انجمن «عصر داستان» است که در ۱۷۴ صفحه در بهار ۱۴۰۳ به چاپ رسید.

این کتاب با مقدمه‌ای از «صادق کرمیار» به رشته تحریر در آمده و حاصل یک سال تلاش از نخستین سال شکل‌گیری انجمن عصر داستان بوده که توسط نگار تشکری مدیر این انجمن، جمع‌آوری و به همت موسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی به چاپ رسیده است.

داستان‌های این کتاب هرکدام یادآور یکی از این مسائل فردی و اجتماعی است که در سایه امام هشتم، شخصیت‌ها به بهترین راه‌ها و انتخاب‌ها می‌رسند و در مواجهه با بحران‌های زندگی، با توکل به ولی نعمت‌شان و در سایه پدر مهربانشان به آرامش دست می‌یابند.

این موضوع، که آثار این کتاب از زندگی فردی و اجتماعی افراد الهام گرفته، کتاب را به اثری معنادار و مرتبط با آموزه‌های فرهنگی و معنوی ما بدل کرده است.

تلفیق آثار نوقلمان و نویسندگان کهنه‌کار

کتاب «اینجا جای خوابیدن نیست» شامل ۱۵ داستان به نام‌های اینجا جای خوابیدن نیست، از خیابان رد می شوی مراقب باش، بهانه، بهشت اجباری، داستان آن شب، دیده دل، رایحه باران، سایه روشنان، قرار همیگشی، گل آفرین، نبض سکوت، نخل بند، نقشبندی از هرات، نودل سبزیجات، نونی و.. است، و تلفیقی است از آثار نوقلمان و کتاب اولی‌ها، در کنار نویسندگان باتجربه‌ای که سالها در این حوزه قلم زده‌اند.

در مقدمه صادق کرمیار در ابتدای این کتاب آمده: «داستان‌های این مجموعه حاصل چندین نشست کارگاهی انجمن عصر داستان در مشهد است که داستان‌های قابل دفاع و قابل قبولی را ارائه کرده است. انجمن «عصر داستان» موفق شده در مدت کوتاهی نویسندگان نوپا را شناسایی کند و از میان جلسه‌های داستان‌خوانی مجموعه داستانی را گرد آورد که این موفقیت به نظر من حاصل انرژی و تلاش اولیه سعید تشکری است که از نسل پیشین نویسندگان صاحب سبک به شمار می رود و همین ارتباط بینانسلی توانسته چنین موفقیتی را رقم بزند.»

نویسندگان این اثر شهرام نائینی، پارسا نوروزی، فائزه چشمه‌سنگی، نیلوفر یوسف‌زاده، نگار تشکری، هادی پورحسین، هما رضوی‌زاده، سمانه قائینی، ام‌البنین ماهر، هاجر ایزانلو، شادی غفوریان و ابراهیم فصیحی هرندی هستند.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.