دومین نشست «مجمع فعالان حوزه ترویج زبان و فرهنگ ایرانی»
۱۳۹۶-۱۲-۰۶
دومین نشست «مجمع فعالان حوزه ترویج زبان و فرهنگ ایرانی» با هدف تشکیل یک ساختار حقوقی در شهر ماربورگ تشکیل شد.
دومین نشست «مجمع فعالان حوزه ترویج زبان و فرهنگ ایرانی» با هدف تشکیل یک ساختار حقوقی در شهر ماربورگ تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، در این نشست که با همت مدیر موسسه دیوان ماربورگ و رایزن فرهنگی ایران در آلمان برگزار شد، رئیس اداره اروپای بنیاد سعدی و مدیر موسسه آموزشی قلم ‌چی به همراه مشارکت کنندگان از جامعه ایرانیان مقیم و ۲۵ نفر از شهرهای مختلف آلمان همچون برلین، فرانکفورت، برانشویک، مونستر، کلن، گیسن، مونیخ، ‌ هانوفر، فرایبورگ و ماربورگ حضور داشتند.

در ابتدا محمدرضا مالمنش، مدیر موسسه دیوان ماربورگ گزارشی از حضور خود در چهارمین گردهمایی موسسه‌های فعال در امر آموزش زبان فارسی در جهان که توسط بنیاد سعدی برگزار شده بود، ارائه کرد.

سپس وی به مفاد نشست پیشین ماربورگ که با حضور حافظی، رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور برگزار شده بود، اشاره کرد و گفت: نشست اول هرچند یک روزه و کوتاه و با بیش از ۱۲۵ نفر برگزار شد ولی در طی همان یک روز، یک پیام را به شرکت کننده گان رساندیم که هدف ما از آغاز، یک حرکت جدید است.

زهرا سالمی، رئیس اداره اروپای بنیاد سعدی در گزارشی، ضمن تشریح هدف از تشکیل این بنیاد و برنامه های آن برای آموزش و گسترش زبان فارسی، به فعالیت های انجام شده در ۴ سال گذشته از عمر بنیاد پرداخت.

 همچنین راهکارهای ارتباط میان فارسی آموزان در خارج از کشور و  موضوعاتی چون استانداردسازی سطوح آموزشی و تقویت موقعیت زبانی فارسی در آلمان، رتبه بندی مدارک آموزشی و تهیه و تدریس کتب و مواد درسی به تفصیل به اطلاع جمع حاضر رسانده شد.

در بخش دوم این نشست، اساسنامه «انجمن ایران و آلمان در حوزه آموزش و تربیت نسل‌های آینده ایرانیان مقیم» تصویب و هیات مدیره این انجمن و بازرس برای طی مراحل قانونی نیز انتخاب شدند. همچنین تقویم اجرایی سال آتی نیز توسط اعضا تدوین شد.


 
سازندگان:
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.