«زبان‌های ساختگی»
۱۳۹۴-۰۸-۲۸
با قلم علی اکبر عبدالرشیدی

«زبان‌های ساختگی» به کتابفروشی‌ها رسید

کتاب «زبان‌های ساختگی» نوشته علی اکبر عبدالرشیدی، مجری صدا و سیما منتشر شد. محمدرضا باطنی، مترجم، مدرس دانشگاه و زبان‌شناس، یادداشتی بر این کتاب نوشته است._

«زبان‌های ساختگی» پنج فصل دارد؛ «زبان ساختگی چیست؟»، «تصویر کلی زبان‌های ساختگی»، «تغییرات آوایی»، «جابه‌جایی واج‌ها» و «اضافه شدن واج‌ها». نویسنده در یکی از مقدمه‌های خود بر این کتاب روش تحقیق و پژوهش‌اش را توضیح داده و در موخره کتاب نیز مناطق جغرافیای پژوهش خود را درج کرده است.

محمدرضا باطنی در بخشی از یادداشت خود بر این کتاب نوشته است: «اگر از بحث‌های فنی زبان‌شناسی بگذریم، می‌توان روی این نکته توافق کرد که کار زبان ایجاد ارتباط بین کسانی است که با آن زبان آشنایی دارند. وقتی کسی سخنی می‌گوید یا می‌نویسد، معمولا می‌خواهد همه اهل زبان حرف او را بفهمند و مقصود او را دراک کنند، اما همیشه چنین نیست...»

«گویش‌های وفس، تفرش و آشتیان» نوشته محمد مقدم، «مجموعه خطابه‌های نخستین کنگره فرهنگ ایران» به کوشش مظفر بختیار، «حدود العالم من المشرق الی المغرب» نوشته جلال الدین طهرانی، «بزرگان نامی پارس» نوشته محمد تقی میر، «کوششی در آموزش خط سیاق» نوشته جواد صفی‌نژاد و «دستگاه عدد در زبان فارسی» نوشته هرمز میلانیان، نام بخشی از منابع فارسی مورد استفاده نویسنده برای نگارش این کتاب است.

«زبان‌های ساختگی» نوشته علی اکبر عبدالرشیدی با شمارگان هزار نسخه، 104 صفحه و بهای پنج هزار و 500 تومان از سوی انتشارات مسافر روانه کتابفروشی‌ها شده است.

علی‌اکبر عبدالرشیدی روزنامه نگار، مترجم، نویسنده، جهانگرد و خبرنگار ایرانی متولد سال 1328 در کرمان است.

«سیر تحول و تکامل ژورنالیسم»، «پندارها و گفتارها، نلسون ماندلا»، «روسیه در عصر مواجهه محدود»، «گفتنی‌ها»، «مدیران پاسخگو»، «سیرجان»، « ظهور و سقوط فاشیسم، ایتالیا در دوران موسولینی» و «تاریخ جنبش عدم تعهد» نام برخی از تالیفات و ترجمه‌های منتشر شده عبدالرشیدی است.

http://www.ibna.ir/vdcfetdyew6deya.igiw.html
برچسب ها:
سازندگان:
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.