آن‌چه از دکتر ماهیار آموختیم
۱۳۹۵-۱۰-۲۶
دکتر ماهیار 300 استاد توانمند به دانشگاه‌های ما عرضه کرد...
آن‌چه از دکتر ماهیار آموختیم
استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی گفت: ما از دکتر ماهیار آموختیم زمانی بر خود نام معلمی بنهیم که به شغلمان و صفتی که در آن اجرای نقش می‌کنیم غیرت داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، دکتر محمود فتوحی شامگاه جمعه ۲۴ دی‌ماه در مراسم یادبود دکتر عباس ماهیار و به نمایندگی از 300 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های ایران که افتخار شاگردی روانشاد استاد ماهیار را داشته‌اند گفت: امیدوارم امروز بتوانم در ادای دین آن بزرگمرد انجام وظیفه کرده باشم.
او در ادامه اظهار کرد: ما در وجود دکتر ماهیار دو نکته آموختیم؛ یکی اینکه معلم مظهر صفت علم الهی است و دوم پی به غیرت علمی که در وجود آن بزرگوار بود بردیم.
فتوحی افزود: عالم محل تجلی صفات خداوند است و هر گوشه‌ای که نگاه کنیم صفات الهی در حال جلوه و نمود هستند و هر کدام از ما بنا به توانایی که داریم محل تبلور صفتیم و معلم محل تجلی و تبلور صفت علم است.
این استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی ادامه داد: آن کسی که صفت را چنان که هست متجلی کند اهل تقواست و در اینجا تقوا به معنای پاسداشت است؛ یعنی معلمی که صفت علم را پاسداری کند و نسبت به صفت غیرت بورزد. ماهیار مظهر و تجلی صفت بود و ما در وی علم و عشق وی به علم را می‌دیدیم.
او خاطرنشان کرد: هیبتی که این مرد داشت و هراسی که از این مرد در دل دانشجو می‌افتاد ترس از نمره و تنبیه معلمی نبود؛ بلکه هیبت از کوه علمی بود که در برابر ما ایستاده بود که در ما خوف و رجا برمی‌انگیخت.
فتوحی با بیان اینکه دکتر ماهیار 300 استاد توانمند به دانشگاه‌های ما عرضه کرد که هر کدام باز خود مظهر تجلی صفت علم هستند، تصریح کرد: عالمی که علم بداند دگر است و عالمی که عالم بپروراند دگر و ماهیار چه در زمان مقام ریاست فرهنگستان در دولت موقت و چه در طول دوران تدریس در نخستین دانشگاه ایران همیشه مظهر تجلی این صفت بود و نسبت به آن غیرت داشت.
سازندگان:
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.