دختران آفتاب
۱۳۹۶-۱۲-۲۴
دختران آفتاب/ اميرحسين بانکي، بهزاد دانشگر، محمدرضا رضايتمند.- تهران: سروش (انتشارات صدا و سيما)، ‎۱۳۸۲.

معرفی کتاب

دختران آفتاب/ اميرحسين بانکي، بهزاد دانشگر، محمدرضا رضايتمند.- تهران: سروش (انتشارات صدا و سيما)، ۱۳۸۲.

جماعت بیکاری که همیشه دنبال چنین موضوع‌هایی بودند و کنار پیاده‌رو جمع شده بودند، مرا مطمئن کردند که درست آمده‌ام.

 نزدیک‌تر آمدم و به سختی از میان جمعیت رد شدم. همه ساکت ایستاده‌ بودند و فقط تماشا می‌کردند.

 همه چشم‌ها به مادر بود که گوشه پیاده‌رو ایستاده بود و رو به «بابایی» فریاد می‌زد:

این یه قدم رو دیگه کوتاه نمی‌آم. به هیچ قیمتی حاضر به از هم پاشیده شدن زندگیم نیستم. نه اینکه فکر کنی عاشق این زندگی نکبتی و مزخرفم، یا عاشق چشم و ابروی توأم، نه!

فقط به خاطر شکوفه‌اس که نمی‌ذارم زندگیمون رو از هم بپاشونی. نمی‌خوام اون به پای اشتباه‌ها و ندونم‌کاری‌های ما بسوزه.

یک داستان بلند درباره دختران ایران

دختران آفتاب از زبان مریم روایت می شود که دختر یک بازیگر مشهور سینماست و از زندگی خانوادگی اش خسته شده است و تصمیم می گیرد بدون هماهنگی قبلی، صبح روز حرکت اردوی مشهد با هم دانشگاهی هایش راهی اردو شود.

یکی از بچه ها جای خودش را به مریم می‌دهد و خلاصه او هم همراه شان به این اردو می رود. ده روز اردو طول می‌کشد و از همان ابتدای سفر بحث و گفت و گو بین بچه ها آغاز می‌شود. دخترانی که در این اردو شرکت کردند سلایق و روحیات متفاوتی دارند. اما به قول فاطمه مهم این است که همه زائر امام رضا علیه‌السلام هستند...

مقام معظم رهبری به کتاب تقریظ نوشتند و در تجلیل از کتاب دختران آفتاب فرموده‌اند: «بنده بهترین کتابی که راجع به عفاف و حجاب خوانده‌ام همین کتاب دختران آفتاب است»

در اين كتاب تفكري خودنمايي مي‌كند كه به آدمي اعتبار مي‌دهد، خواه زن باشد خواه مرد. تفكري كه حجاب و غبار شبهه‌ها، تلالو انوار بي‌بديلش رابه سويي نهاده است و چون اين غبار، براي همسفران دختران آفتاب فرو مي‌نشيند، تلالو آن انوار، آنها را به خانواده و اجتماع مي‌برد.

در اين كتاب معرفت به ذات مادري در خانواده كه پايه و اساس انسان‌سازي است تصوير مي‌شود و دامن مادر به دامان پرمهر و محبتي تشبيه مي‌شودكه سرچشمه همه خوبي‌ها و نيكي‌هاست.

خواننده در لابلای رمان پاسخ شبهات و پرسش های خود را در مسایلی چون کنوانسیون زنان(ص 99)، زن در غرب ( 103)، فمینسیم و جنبش زنان (112)،  زن در اسلام (130)، قضاوت و حکومت زن (170)، ارث (174)، شهادت و دیه (177)،  نقصان عقل (180)،  تعدد زوجات (217)،  تنبیه زنان (237)، کار در منزل (240)، طلاق (243)، اشتغال (270)، همسران نمونه(293)، تفاوت های زن و مرد(330)، حجاب ( 246)، حیا(363)، ارتباط دختر و پسر(375)، عرف برخورد(391)، اقسام ارتباط (400) و نمونه های راستین زنان (428) را می یابد بدون آن که از اصل داستان و قصه دور و به آهنگ آن آسیبی برسد.

سازندگان:
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.