برر سی و تطبیق عشق درشاهنامه فردوسی و شاهنامه ابومنصور ثعالبی (غررالسیر )
۱۳۹۴-۰۹-۱۵
این پایان نامه در بردارنده ی مطالبی درباره ی ریشه ی عشق , انواع عشق (مجازی و حقیقی) , عشق در شاهنامه , زن درشاهنامه , ... پراخته شده است .
  برر سی و تطبیق عشق درشاهنامه فردوسی و شاهنامه ابومنصور ثعالبی (غررالسیر )
  تهیه کننده : مصطفی سپهریان فر
دانشگاه آزاد کاشمر؛ 1390
شماره ثبت: 5830669 
چکیده :
این پایان نامه در بردارنده ی مطالبی درباره ی ریشه ی عشق , انواع عشق (مجازی و حقیقی) , عشق در شاهنامه , زن درشاهنامه , زندگی نامه و ترجمان دو مولف (فردوسی و ثعلبی) , شرح و تطبیق در داستان عتاشقانه در شاهنامه ی حکیم سخن , ابوالقاسم فردوسی , و ابو منصور عبدالملک بن محمد ثعالبی است ؛ یکی داستاتن زال و رودابه و دیگری سیاوش و سودابه , که ابتدا هر دو داستان به قلم مولف به رشته ی تحریر درآمده و بعد از آن به تطبیق دو اثر پراخته شده است و جالب اینکه گاهی داستانها- بویژه داستان سیاوش و سودابه – به قدری به یکدیگر نزدیک اند , که گویی یکی از روی دیگی به نثر و نظم یا نظم و نثر نوشته شده است .اما با تمام همانند ی ها ؛ ناهمسانی هایی نیز در دو اثر دیده می شود , که برخی , کلی و عام است ؛ مثل , زبان دو اثر , که یکی به نظم فارسی و دیگری به نثر عربی – تاحدودی فنی – نوشته شده است .
این پایان نامه در کتابخانه تخصصی ادبیات آستان قدس رضوی موجود است.
 
 
 
 
 
عنوان : نوستالژی یا غم غربت درشعر منوچهر آتشی و بازتاب آن در نمودهای زبانی
تهیه کننده : ربابه قصابان شیروان
دانشگاه آزاد شیروان ؛ تابستان 90
چکیده
نوستالژی یا غم غربت , بحثی روانشناختی است, که بخ حوزه ی ادبیات راه یافته . نوستالژی , مولفه هایی دارد , که باعث شناخت شخصیت درون و روان شاعر می شود , و تاثیر آن را بر روی شعر شاعر ارزیابی می کند . نوستالژی با خاطره و ویژگی های مکتب رمانتیسم نیز در ارتباط است . این پژوهش به مولفه هایی نوستالژی در شعر منوچهرآتشی می پردازد . این مولفه ها در شعر او تاثیر بسزایی داشته , که بر خاسته از خاستگاه زندگی فردی و جمعی اوست . مهمترین مولفه های شعر آتشی , دوری از معشوق و غم غربت است که سهم زیادی از اشعار او را تشکلیل می دهد . از این رهگذر , شاعر از "من" فردی شروع کرده و پس از سیر در"من اجتماعی " به یک "من " جهانی رسیده است . نحوه ی زندگی او را فردی درونگرا و نوستالژیک بارآورده و این عوامل بحدی است که بر شعر و زبان و شخصیت او تاثیر نهاده که با جرات می توتان گفت او شاعری کاملا نوستالژیک است .
کلیدواژه ها : نوستالژی , غم غربت, منوچهرآتشی, رمانتیک .
 
سازندگان:
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.