نهمین نشست «سه‌ سرزمین، یک زبان»
۱۳۹۸-۰۱-۳۱

نهمین نشست «سه‌ سرزمین، یک زبان» با حضور کریستوفر کلوبله از آلمان، روبرت پروسر از اتریش و رافائل اوروایدر از سوئیس در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا بر اساس خبر رسیده، این نشست در روز سه‌شنبه سوم اردیبهشت ساعت ۱۶:۳۰ در مرکز فرهنگی و بین‌الملل شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار می‌شود. شهر کتاب با همکاری رایزنی‌های فرهنگی این سه کشور از سال ۱۳۹۰ در اردیبهشت هر سال و به مناسبت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، میزبان سه شاعر و نویسنده‌ از آلمان، اتریش و سوئیس بوده که علاوه بر داستان‌خوانی به تعامل با نویسندگان، شاعران و علاقه‌مندان ایرانی می‌پردازند.

کریستوفر کلوبله،  در سال ۱۹۸۲ در مونیخ متولد شد. تحصیلات دانشگاهی خود را در موسسه‌ لایپزیگ ادامه داد. وی از سال ۲۰۰۴ به بعد، جوایز و بورسیه‌های گوناگونی را به دست آورد. کلوبله نخستین رمان خود با نام «در میان تکروها» را در سال ۲۰۰۸ منتشر کرد. پس از آن در سال ۲۰۰۹ مجموعه داستان «وقتی در می‌زنند» و در سال ۲۰۱۲ رمان «معمولا همه چیز خیلی سریع»  از او منتشر شد. رمان «خاندان جاودان زالس» او به قلم مهشید میرمعزی به فارسی ترجمه و منتشر شده است.

روبرت پروِسردر سال ۱۹۸۳ در آلپاخ  واقع در استان تیرول به دنیا آمد. تحصیلات خود را در رشته ادبیات تطبیقی و مردم‌شناسی فرهنگی و اجتماعی به پایان رساند. او مدتی در کشورهای آسیایی و انگلستان زندگی کرد. پروسر موسسه‌ای را برای حمایت از شاعران جوان بین‌المللی تاسیس کرد. در سال ۲۰۱۷ رمانی به نام «فانتوم» چاپ کرد که در همان سال نامزد جایزه «کتاب آلمان» شد. در سپتامبر ۲۰۱۹ رمان او به نام «گِماحبیبی» منتشر شد که برنده بورسیه اتریشی «پروژه‌های ادبی» سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ شد. او تاکنون جوایز متعددی را از آن خود کرده است.

رافائل اوروایدر نوامبر ۱۹۷۴ در برن متولد شد. او نویسنده و موسیقی‌دان است. ادبیات آلمان و فلسفه را در دانشگاه فریبورگ خوانده است. وی موسیقی متن نمایش‌نامه‌های بسیاری را نوشته است و در دو نمایش‌نامه همکاری کرده است. اولین جلد اشعارش در سال ۲۰۰۰ با عنوان «نور در منلو پارک» منتشر شده است. او علاوه بر نویسندگی به کار ترجمه نیز مشغول است و تاکنون جوایز متعددی را از آن خود کرده است.

این نشست با حضور نویسندگان و شاعران ایرانی برگزار می‌شود و پس از داستان‌خوانی نویسندگان آلمانی‌زبان، درباره‌ وضعیت ادبیات معاصر در این سه کشور بحث و گفت‌وگو می‌شود.

سازندگان:
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.