۱۳۹۸-۰۴-۱۲
اندیشه مقاومت از منظر حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
اندیشه مقاومت از منظر حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
انتشارات انقلاب اسلامی جهت تسهیل کار مبلّغان و مبیّنان کتاب اندیشه‌ی مقاومت را به علاقمندان معارف فکری معظّمٌ‌له تقدیم میکند. این کتاب جامع تمامی بیانات ایشان در این زمینه می‌باشد.

 

گردآورنده: سیعد صلح میرزایی
ناشر: انتشارات انقلاب اسلامی
تاریخ چاپ: 1398
تعداد صفحه: 590

مقاومت، واکنش طبیعی هر موجود زنده‌ای در برابر تهدید است و انسان این مزیّت را دارد که میتواند در مقابل تهدیدهایی به مراتب بزرگتر از قدرتش، مقاومت کند و موجودیّت خود را حفظ کند و از همه بالاتر انسان مؤمن انقلابی است که با مقاومت خود، امدادهای الهی را نیز دریافت میکند و ناممکن‌ها را ممکن میکند.
انقلاب اسلامی از همان روز نخست نهضت در سال 42 ذلّت استبداد و استعمار و استکبار را برنتابید و کتاب مقاومتش از آن زمان، نوشته شد. در زمانه‌ای که جنگ نظامی به جنگ اقتصادی و فرهنگی و از همه مهم‌تر به جنگ اراده‌ها تبدیل شده است، ارزش مقاومت بیش از پیش معلوم میگردد.
بر این اساس است که رهبر معظّم انقلاب اسلامی به جوانان دانشجو توصیه کردند که اندیشه‌ی مقاومت را تبیین و ترویج کنند.
انتشارات انقلاب اسلامی جهت تسهیل کار مبلّغان و مبیّنان کتاب اندیشه‌ی مقاومت را به علاقمندان معارف فکری معظّمٌ‌له تقدیم میکند. این کتاب جامع تمامی بیانات ایشان در این زمینه می‌باشد.

بخش اوّل کتاب، به اصول، باورها و منطق مقاومت و در بخش دوّم به اهمّیّت مقاومت پرداخت شده است. بخش سوّم درباره‌ی عرصه‌های مختلفی که مقاومت در آنها لازم است همچون اقتصاد، سیاست، فرهنگ و امنیّت میباشد. بخش چهارم به آثار و فواید مقاومت اختصاص دارد و در بخش پنجم، شانزده عاملی که باعث تقویت مقاومت میگردد، بیان شده است. بخش ششم و هفتم به مباحث سلبی نسبت به مقاومت مرتبط است. در بخش ششم، هشت عامل که باعث از بین رفتن یا کاهش مقاومت میگردد مورد اشاره قرار گرفته است و بخش هفتم نیز زیانهای ترک مقاومت و تسلیم شدن در برابر خواست دشمن را بر میشمرد. در بخش هشتم به‌ طور مختصر به الگوهای مقاومت و در بخش نهم به مثالهای تاریخی برای مقاومت و سازش در بیانات رهبر معظّم انقلاب اسلامی اشاره شده است.

در بخش دهم با استقرای نسبتاً تام در بیانات معظّمٌ‌له در موضوع اقدامات دشمن، با تقسیم کردن این اقدامات به دو دسته‌ی کلّی سخت و نرم، به ده نوع شیطنت دشمن پرداخته شده است.

بخش یازدهم به مسئولیّتهای همگانی و اختصاصی اقشار مختلف در زمینه‌ی مقاومت اختصاص دارد و بخش دوازدهم بر موضوع آینده‌ی روشن جریان مقاومت متمرکز شده است. آینده‌ی روشن، ترجیع‌بند اکثر بیانات و پیامهای معظّمٌ‌له است. و خود تصریح کرده‌اند که این امید، براساس بررسی تمام متغیّرهای دخیل در تحقّق آینده‌ی مشعشع انقلاب اسلامی حاصل شده و صرفاً یک آرزوی احساسی نیست.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید