دسترسی به منابع متنوع مطالعاتی با موضوع «عطار نیشابوری» در کتابخانه حرم رضوی
۱۴۰۴-۰۱-۲۵
به مناسبت روز بزرگداشت عطار عنوان شد
دسترسی به منابع متنوع مطالعاتی با موضوع «عطار نیشابوری» در کتابخانه حرم رضوی
مجموعه‌ای از منابع متنوع مطالعاتی اعم از کتاب خطی، چاپ سنگی و چاپی، پایان‌نامه و منابع دیداری و شنیداری با موضوع «عطار نیشابوری»، در کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی، در دسترس اهل علم و ادب، قرار دارد.

به گزارش گنجینه رضوی، در مرکز نسخ خطی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، 8 هزار و 200 نسخه خطی در حوزه ادبیات به زبان‌های فارسی و عربی، نگهداری می‌شود که 142 نسخه خطی آن مرتبط با شیخ عطار نیشابوری، است. 
همچنین در این مرکز، 216 جلد کتاب چاپ سنگی با محوریت آثار این شاعر و عارف بنام سده‌های ششم و هفتم هجری قمری کشور، به چشم می‌خورد.   
بیش از 300 عنوان کتاب چاپی فارسی و عربی، 34 عنوان پایان‌نامه و 13 عنوان منبع دیداری و شنیداری با محوریت موضوعی عطار نیز در بخش‌های مختلف کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی وجود دارد. 
دراین‌میان، 20 عنوان کتاب چاپی با موضوع عطار نیشابوری نیز به زبان‌های انگلیسی، فرانسه، اردو و ترکی استانبولی، در تالار تخصصی کتاب‌های خارجی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، به چشم می‌خورد. 
از جمله عناوین پایان‌نامه‌های موجود در کتابخانه تخصصی ادبیات آستان قدس رضوی با محوریت موضوع عطار نیشابوری می‌توان به عناوین «سوررئاليسم در افسانه‌هاي عطار»، «تصويرگري در منطق‌الطير عطار»، «زيبايي‌شناسي در منطق‌الطير عطار نيشابوري‎»، «طبقه‌بندي و نقد موضوعات اجتماعي در اشعار عطار نيشابوري»، «رمزگشايي وجود و صفات پرندگان در منطق الطير عطار» و «سبک‌شناسي تذکره الاولياء عطار‎»، اشاره کرد. 
همچنین برخی از کتاب‌های چاپی با موضوع این شاعر برجسته که در کتابخانه تخصصی ادبیات آستان قدس رضوی در دسترس اهل علم و ادب قرار دارد، شامل عناوین «بررسي انديشه عرفاني عطار‎»، «کتابشناسی عطار نیشابوری»، «سي‌مرغ در پيشگاه سيمرغ (انديشه‌ها و سبک شعري عطار نيشابوري)‎»، «شخصيت زن در آثار عطار‎»، «تجلي رمز و روايت در شعر عطار نيشابوري»، «تحليل ساختاري منطق الطير عطار‎» و «منطق‌الطير به زبان ساده»، می‌شود. 
گفتنی است، برخی از کتابخانه‌های وابسته به سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در مشهد و شهرستان‌ها نیز به مناسبت 25 فروردین‌ماه، روز بزرگداشت عطار نیشابوری، نمایشگاه‌های منابع مطالعاتی برپا کرده و منتخبی از آثار موجود در این سازمان را به مراجعان خود، معرفی کردند. 
 

افزودن دیدگاه جدید: