اینجا کتابخانه وزیری یزد یکی از کتابخانههای وابسته به آستان قدس رضوی است و حالا پس از چند دهه گنجینه ای شده است از بیش از هزاران نسخه خطی و چاپ سنگی که فقط بیش از 100 نسخه خطي و چاپ سنگی از صحیفه سجادیه و آثار وابسته به آن در آن جلوه گری می کند.
سخنان گهربار حضرت سجاد(ع) که در قالب مجموعه ای گهربار با عنوان «صحيفه سجاديه» کتابت شده و به لحاظ جامعيت علمي در زمان خود به عنوان مرجع علمي مسلمانان مورد سؤال و جواب قرار ميگرفت. حالا برای هر اهل دل جستجوگری سخن می گوید از رازها و نیازهای حضرت سجاد که در حقیقت آموزش عبادت و درخواست از باری تعالی است.
خداشناسی، جهانشناسی، انسانشناسی و مباحث عالم غیب، فرشتگان، رسالت انبیا، جایگاه پیامبر و اهل بیت(ع)، امامت، فضایل و رذایل اخلاقی، گرامیداشت اعیاد، مسائل اجتماعی و اقتصادی، اشارات تاریخی، نعمتهای مختلف خداوند، آداب دعا، تلاوت، ذکر، نماز، عبادت و... همه و همه را در این مصحف شرف می توان یافت.
آثار این مصحف نه تنها به لحاظ معنوی از ارزش بالایی برخوردار است بلکه به لحاظ قدمت و تذهیب و... نیز بسیار گرانبهاست و دارندگان آن ها که حالا نام واقف را از آن خود کرده اند و از قدر و منزلت آن کاملا آگاه بوده اند آن را وقف کتابخانه وزیری یزد نموده اند تا روزنه ای باشد از امید برای اهل دل.
10 نسخه خطی صحیفه سجادیه موجود در این کتابخانه مربوط به قرن 11 است و قدیمی ترین نسخه خطی صحیفه سجادیه در سال 1033ق به قلم علیرضا بن محمد علی به خط نسخ کتابت شده است با کاغذ نسخه سمرقندی که توسط محمد تقی عقدائی به این مجموعه اهدا شده است.
نسخه خطی نفیس دیگر رياض السالکين در شرح صحيفة سجادیه است. در 359 برگ در سال 1098 ق به قلم محمد تقی تبریزی به خط نسخ در اوراق 21 سطری کتابت شده است و آن توسط احمد شریعت عقدایی وقف کتابخانه شده است.
نسخه نفیس چاپ سنگی صحیفه سجادیه به قلم محمدبن محمد شفیع خوانساری به خط نسخ کتابت و دارای ترجمه بین السطور به فارسی، دارای جلد تیماج و کاغذ فرنگی است.
از دیگر نسخه های خطی صحیفه سجادیه قرن 11 می توان به الصحيفة السجادية به خط نسخ و کتابت عليرضا بن محمد علي وفات و وقف محمدتقي عقدائي، الصحيفة السجادية به کتابت اسماعيل بن محمد طباطبائي با اهدا سید علي محمد وزيري، الصحيفة السجادية با کتابت محمد مؤمن بن محمد ابهري اصفهاني و وقف حسین رضوی، الصحيفة السجادية به خط نسخ و وقف علی محـمد وزيـري، مؤسس کـتابـخانه وزيـري یزد، الصحيفة السجادية به کتابت کلبعلي بن فرجالله و وقف زينالعابدين صدري اشاره کرد.
الصحيفة السجادية به خط نسخ تحریری و وقف احمد شريعت عقدائي، الصحيفة السجادية به کتابت محمد مقيم دشت بياضي و اهدای سید علي محمد وزيري، الصحيفة السجادية به کتابت حيدر بن عبدالکريم مؤذن و وقف حاج ميرزا تقي رسوليان، الصحيفة السجادية به کتابت عبدالوهاب تبريزي و وقف علی محمد وزیری، رياض السالکين في شرح صحيفة سيد الساجدين به کتابت محمد تقی تبریزی و وقف احمد شريعت عقدائي نیز از دیگر نسخ خطی این مصحف شریف در کتابخانه وزیری یزد است.
از نسخه های چاپ سنگی این کتابخانه نیز می توان به صحیفه سجادیه (فارسی- عربی) به کتابت محمدبن محمد شفیع خوانساری به خط نسخ- نستعلیق، جلد مقوایی با روکش تیماج، کاغد فرنگی اشاره کرد.
آثار برجای مانده از شیفتگان دعاهای ناب و خالصانه حضرت سید الساجدین(ع) نه تنها برای همیشه نام آن ها را در زمره واقفان حضرت رضا(ع) ماندگار می کند بلکه تلنگری است بر هر اهل دل و هر جوینده حق و حقیقت و عبودیت.