به گزارش آستان نیوز، در این نشست که با حضور بیش از70 نفر از خادمیاران کتاب برگزار شد، محمدرضا ملک ثابت رئیس کتابخانه و موزه وزیری طی سخنانی با مقایسه عرصههای مختلف خادمیاری، ترویج و فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را از عرصههای مهم فرهنگی برای خدمت بیان کرد.
وی فقر فرهنگی را عاملی آسیبرسان به جامعه نسبت به فقر اقتصادی عنوان کرد و ادامه داد: اگر فرد نیازمند فقط کمک و امدادرسانی شود اما برای سطح علم و آگاهی او کاری نشود کمک های محدود و زودگذر نمی تواند مشکل را حل کند.
رئیس کتابخانه وزیری با اشاره به نیاز مناطق محروم شهر، حاشیه شهرها، روستاها، بیمارستانها و زندانها به دریافت کتاب و آشنایی با فرهنگ مطالعه، آمادگی کامل این کتابخانه برای همکاری با خادمیارن عرصه کتاب را اعلام کرد.
وی همچنین اجرای زنگ کتاب در مدارس پایین شهر، امانت کتاب به مراکز پرتردد، اجرای اردوی کتاب مسجد را نیز از جمله خدمات کتابخانه وزیری در این راستا عنوان کرد.
در ادامه سید عباس مرجانی مسئول دبیرخانه امور خادمیاران کتاب و کتابخانه آستان قدس رضوی در جمع خادمیاران کانون یزد راز ماندگاری و دارالعلم و دارالعباده بودن این شهر را برافراشته بودن مشعل علم و معرفت عنوان کرد.
وی با اشاره به پیشینه ملی و فرهنگی این شهر اظهار کرد: کانون کتاب و کتابخانه یزد با توجه به این پیشینه فرهنگی می بایست برنامه های متنوعی را در این راستا برنامه ریزی کرده و برای پویایی و آشتی دادن جامعه با فرهنگ مطالعه دو چندان تلاش کند.
گفتنی است، کتابخانه وزیری یزد جنب مسجد جامع کبیر این شهر، در سال 1348 به دست حجتالاسلام سیدعلی محمد وزیری وقف آستان قدس رضوی شده است.
این کتابخانه در حال حاضر، بیش از 4هزار و 800 نسخه خطی و بیش از 5هزار و 400 کتاب چاپ سنگی را در خود جا داده است و با بهرهمندی از بخشهای متنوعی مانند مخزن مجزای کتابهای خطی، چاپ سنگی و چاپی، تالار محققان و... زیر نظر معاونت امور کتابخانههای آستان قدس رضوی فعالیت میکند.