به گزارش گنجینه رضوی، علی جانفزا در همايش «مشاوره هدايت تحصيلي و عوامل مؤثر در انتخاب رشته مناسب» که در مجتمع فرهنگي و كتابخانه امام رضا(ع) سبزوار برگزار شد، با ذکر آسيبهاي جبرانناپذیر استفاده از تلفن همراه براي فرزندان، از ايجاد عادت مطالعه بهعنوان يكي از مهمترین راهكارهاي مقابله با استفاده از اين وسيله ارتباطی نام برد.
همچنین وی با معرفي كتاب «50 روش ساده براي علاقهمند كردن فرزند به مطالعه» اثر «كتي اي. زاهلر»، به بيان روشهاي مختلف مطالعه و راههاي علاقهمند كردن فرزندان به کتابخوانی، پرداخت.
در ادامه، مهدي حاج شمسايي، كارشناس ارشد مشاوره، ضمن بررسي تحقيقات دانشمندان با محوریت تأثیر تشعشعات تلفن همراه بر كم شدن حافظه موشها، گفت: اين آسيبها به مراتب بر حافظه دانشآموزان بيشتر خواهد بود.
وی با اشاره به وجود چندين تيپ شخصيتي در افراد جامعه، افزود: تفاوت در سبك مطالعه و يادگيري دانشآموزان نیز به تفاوت بین تيپ شخصيتي آنان برمیگردد. دراینمیان، بزرگترين عامل تأثيرگذار بر مطالعه افراد، استفاده از روش مطالعه بر اساس تيپ شخصيتی است.
حاج شمسايي خاطرنشان کرد: والدین با انجام آزمونهای(تست) آماده شده در سايت وزارت آموزش و پرورش، میتوانند تيپ شخصيتي فرزند خود را شناخته و بر اساس شخصيت وی به دنبال مناسبترین روش مطالعه باشند تا بهترين نتيجه حاصل شود.
گفتنی است، مجتمع فرهنگي و كتابخانه امام رضا(ع) سبزوار بهعنوان یکی از مراکز وابسته به سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی علاوه بر اینکه با بهرهگیری از ظرفیت کتابخانه خود، محیطی آرام و مناسب برای مطالعه دانشآموزان از جمله کنکوریهای این شهر فراهم کرده، با برگزاری برنامههای مختلف همچون جلسات مشاوره حضوری و همایش گروهی رفع استرس کنکور، به این گروه از مراجعان خود خدماترسانی کرده و میکند.