با اعلام آمادگی از سوی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی
۱۴۰۰-۰۹-۰۷

300 مسجد ترکیه به ایستگاه مطالعه دیجیتال با محوریت اهل بیت(ع) مجهز می شود

پیش از ظهر هفتم آبان ماه، سید سجاد کاراکوش؛ رئیس اتحادیه حرکت زینبیه ترکیه با جمعی از اعضای این اتحادیه با هماهنگی نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه این کشور که به منظور بازدید علمی به ایران سفر کردند، از سازمان کتابخانه‌ها و موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی بازدید و با حجت الاسلام سیدجلال حسینیی؛ رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی دیدار کردند.

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی برای ایجاد  ایستگاه مطالعه دیجیتال آستان قدس رضوی با محوریت اهل بیت(ع) در 300 مسجد ترکیه اعلام آمادگی کرد.

 به گزارش گنجینه رضوی، پیش از ظهر امروز هفتم آبان ماه سید سجاد کاراکوش؛ رئیس اتحادیه حرکت زینبیه ترکیه با جمعی از اعضای این اتحادیه و با برنامه‌ریزی نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه این کشور که به منظور بازدید علمی به ایران سفر کردند، از سازمان کتابخانه‌ها ، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی بازدید و با حجت الاسلام سیدجلال حسینی؛ رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی دیدار کردند.

حجت الاسلام و المسلمین سید جلال حسینی در این دیدار، کتابخانه آستان قدس رضوی را معتبرترین و پایدارترین هویت فرهنگی و علمی کشور، منطقه و جهان اسلام عنوان کرد.
 
وی تجهیز 10 مسجد محوری و تاثیرگذار به این ایستگاه مطالعاتی در گام اول را زمینه‌ای برای دسترسی به منابع اطلاعاتی با محوریت رضوی برشمرد.

حسینی، در بخش دیگر سخنان خود علم‌ورزی، توسعه دانش، سبک زندگی و توجه ویژه به معنویت و اخلاق را از مولفه‌های پیشران به نقطه تمدن نوین اسلامی و اهل بیت(ع) دانست و مراکز علمی اعم از کتابخانه‌ و دانشگاه‌ را در تجهیز این مولفه ها موثر خواند.

در ادامه، رئیس اتحادیه حرکت زینبیه ترکیه  در این دیدار از علاقه خود به موزه قرآن و نفایس آستان قدس رضوی سخن گفت و افزود: این موزه با نگهداری قرآن‌هایی با قدمت بیش از یکهزار سال و نیز قرآن‌های خطی منسوب به ائمه اطهار(ع) و همچنین تطور کتابت و تکامل از خط کوفی تا عصر حاضر، مجموعه‌ای بسیار گران‌بها و ارزشمند محسوب می‌شود.

سید سجاد کاراکوش بیان کرد: کتابخانه آستان قدس رضوی با دارا بودن هزاران منابع چاپی در موضوعات مختلف و وجود امکانات وسیع برای مراجعین بسیار جای شگفتی و تامل برای بنده دارد.

وی خاطرنشان کرد: اقدامات مجموعه آستان قدس رضوی در نگهداری آثار ارزشمند نسخ خطی نشان از اهمیت این مجموعه به این آثار غنی و نفیس دارد.

رئیس اتحادیه حرکت زینبیه ترکیه در پایان، جایگاه سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی را در ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) بویژه حضرت علی‌بن‌موسی الرضا(ع) موثر دانست و گفت: گسترش فرهنگ شیعی از زمان امام رضا(ع) صورت گرفت؛ لذا وجود چنین مرکزی در مضجع شریف حضرت (ع) لازم و ضروری است.

 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید