معاون آموزش و پژوهش موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
۱۴۰۱-۰۲-۲۹

معرفی میراث تمدنی هر کشور درتعامل موزه و جامعه حاصل می‌شود

معاون آموزش و پژوهش موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، تعامل موزه و جامعه را زمینه‌ساز معرفی میراث تمدنی هر کشور عنوان کرد.

به گزارش گنجینه رضوی محمدرضا جمالی، در تابلوی اختصاصی نخستین همایش بین‌المللی «فعالیت‌های داوطلبانه؛ فرصتی برای پویاسازی و توسعه خدمات در کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مراکز آرشیوی» ضمن معرفی گالری 8گانه موزه ملی انقلاب اسلامی، رویکرد فعالیت موزه‌ها، مراکز اسناد و کتابخانه‌ها را متفاوت از گذشته عنوان کرد.
وی اظهار کرد: در ادوار گذشته، این مخاطبان بودند که در مراکز فرهنگی حضور به هم می‌رساندند، اما در شرایط فعلی اگر موزه‌ها، کتابخانه‌ها و مراکز اسنادی به میان مردم نروند، در روند تعامل خود با جامعه دچار بحران می‌شوند.  
جمالی، با اشاره به ذائقه های متفاوت جامعه پست مدرن تصریح کرد: در چنین جامعه ای مکان فرهنگی نمی‌تواند یکجانشین باشد و می‌بایست با نگاه اندیشه و دانش سازمانی مدرن، شادابی زندگی را در موزه‌ها جاری کرد.
وی، خمودی نیروهای کار در محیط های فرهنگی را باعث عدم تحرک، نوآوری و پویایی دانست و استفاده از نیروهای داوطلب را تزریق کننده انگیزه کاری و ایجاد کننده فضای مطلوب کار فرهنگی برشمرد.
سحر تفرشی؛ داوطلب موزه صلح تهران و مسئول دبیرخانه سازمان شهرداری صلح در ایران نیز در ادامه این نشست وبیناری، 90 درصد اقدامات جاری در موزه صلح را براساس فعالیت‌های داوطلبانه از سوی نیروهای داوطلب جوان عنوان کرد.
وی ضمن تاکید بر آموزش نیروهای داوطلب براساس سرفصل‌های کاری موزه، استمرار فعالیت داوطلبانه را باعث نتیجه بخش بودن این نوع از فعالیت عنوان کرد.
تفرشی همچنین به حضور جانبازان شیمیایی، ضایعه نخاعی و قطع عضو به عنوان نیروهای داوطلب در عرصه روایت‌گری بخش‌های مختلف موزه صلح اشاره کرد و آنان را سندی زنده در بازگو کردن وقایعی دانست که بیان کننده اوج مظلومیت‌هاست.
 

 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید